Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București, a anunțat că, în acest an, Târgul de Crăciun ”West Side Christmas” din Parcul Drumul Taberei va fi organizat de UNTOLD Universe.

Este vorba despre creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, care va lucra în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Ciprian Ciucu: ”Anul acesta îmi doresc ca Târgul de Crăciun ”West Side Christmas” din Sectorul 6 să fie cu adevărat elegant și special”

Precizând că evenimentul trebuie să ”autosusțină” din punct de vedere financiar, edilul spune că își dorește un târg ”mai atractiv, mai vizitat și mai profesionist organizat”.

A fost fain anul trecut, dar acum ne-am propus să ridicăm ștacheta cu ajutorul profesioniștilor. Anul acesta va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6. Organizatorii și-au propus să transforme locul în cel mai mare și mai fain parc tematic de Crăciun din Capitală”, a explicat Ciucu, într-un text publicat pe pagina de Facebook.

Primarul Sectorului 6: ”Parcul Drumul Taberei va fi centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Un loc de poveste, unde vizitatorii vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie”

West Side Christmas își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel, sper că parcul tematic #WestSideChristmas va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară”, completează edilul.

Primarul a adăugat că, până pe 27 decembrie, organizatorii UNTOLD pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice, în premieră, pentru București.

Toate acestea vor avea loc pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat.

Accesul va fi gratuit, iar programul și atracțiile vor fi anunțate în perioada următoare. Am văzut proiectul, planșa, și tot ce se pregătește. Va fi la un alt nivel”, a conclus Ciucu.

Articolul precedentDăncilă se bazează pe ”intuiție” cu privire la aderarea României la Spațiul Schengen
Articolul următorCET Grivița își oprește activitatea
Jurnalist full-time / Pesimist part-time