Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 din București a reluat problema lucrărilor care trebuie refăcute, explicând, cu poze, că reparațiile le revin constructorilor.

Edilul revine cu lămuriri, după ce, la începutul lunii în curs, declara că a fost acuzat că mai multe lucrări prezintă defecte de execuție.

Primarul Sectorului 6 din București: ”O repet, ca să nu fiu acuzat că se plătește de două ori sau de cine știe ce matrapazlâcuri”

Ciprian Ciucu a precizat, într-un text distribuit pe contul de Facebook, că asfaltul de pe bucata de trotuar de la Buclă, care nu a trecut testul apei, a fost ras și se toarnă, astăzi, unul nou.

Edilul a dat asigurări că toate aceste reparații se vor face pe banii constructorului.

Sperăm ca, de data aceasta, amenajarea să fie conformă. Nici o lucrare publică din Sectorul 6 nu se recepționează dacă nu este de calitate. Când nu plouă, venim cu cisterna. Să fie clar pentru toată lumea. Am dat semnalul că nu recepționez lucrări neconforme, făcute de mântuială. Sper că toți constructorii, care au contracte în 6, au înțeles și au luat în serios. Când nu plouă, venim cu cisterna. Să fie clar pentru toată lumea”, a transmis Ciprian Ciucu astăzi, 20 septembrie.

Constructorii sunt obligați să refacă lucrările din cheltuielile proprii

Potrivit declarațiilor din 7 septembrie, existau mai multe voci care acuzau Primăria pentru furt sau plăți duble.

Acuzațiile veneau tot în contextul în care anumite lucrări, deși finalizate, necesitau o serie de reparații.

Se pare ca e nevoie ca fiecare în parte să fie nevoit ca cel puțin odată să le refacă pe cheltuiala proprie. Nu înțeleg lipsa de preocupare a companiilor pentru calitatea lucrărilor proprii”, declara, la acel moment, primarul Sectorului 6.

Articolul precedentPSD lansează un nou atac la adresa ministrului Energiei: „Astăzi, pe piața energiei lipsește marfa, nu se încheie contracte. Deci, la muncă, dle. Virgil Popescu!”
Articolul următor O elevă de 17 ani vrea să dea în judecată Ministerul Educației pentru a primi bursă socială
Jurnalist full-time / Pesimist part-time