Sursă foto: Facebook/Instituția Prefectului Municipiului București
Sursă foto: Facebook/Instituția Prefectului Municipiului București

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a fost invitatul zilei, în cadrul emisiunii ”Cu Gândul la București”.

În interviul publicat de Gândul.ro, Toni Greblă a vorbit despre cele mai răspândite droguri în rândul locuitorilor din București, precizând că persoanele tinere sunt cele care aplează cel mai mult la substanțe psihoactive, devenind dependente.

Prefectul Capitalei: ”Cei mai mulți consumatori de droguri devin aproape irecuperabili pentru societate”

La mare modă acum sunt, la modă în sensul cel mai urât posibil, substanțele psihoactive, unde puterea de imaginație în a realiza astfel de combinații, este practic nelimitată, și fiecare pune în punguța aceea ce găsește la mână. Această combinație, acest cocktail este de-a dreptul letal și distruge foarte repede creierul, nu trebuie mulți ani, astfel încât aceștia devin aproape irecuperabili pentru societate”, a transmis Toni Greblă.

Heroina și cocaina sunt foarte răspândite în rândul consumatorilor tineri

Prefectul a adăugat, în același context că, pe termen mediu și lung, problema traficului și a consumului de droguri este una din cele mai îngrijorătoare probleme.

De asemenea, acesta a acuzat opinia publică și instituțiile statului pentru lipsa de acțiune, explicând că vinovate sunt toate instituțiile statului, pentru că această problemă nu poate fi rezolvată de o singură instituție.

De la familie și până la CSAT, toți trebuie să fim implicați și să avem o acțiune bine țintită pentru a diminua traficul”, a precizat prefectul Capitalei, Toni Greblă, în cadrul emisiunii ”Cu Gândul la București”, realizată de jurnalistul Nicolae Oprea.

Articolul precedentMai multe case din Babadag au fost incendiate intenționat
Articolul următorPSD lansează un nou atac la adresa ministrului Energiei: „Astăzi, pe piața energiei lipsește marfa, nu se încheie contracte. Deci, la muncă, dle. Virgil Popescu!”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time