Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București a abordat problema dezinformării în ceea ce privește lucrările recent finalizate.

Potrivit declarațiilor, există mai multe voci care acuză Primăria pentru furt sau plăți duble. Acuzațiile vin în contextul în care anumite lucrări, deși finalizate, necesită o serie de reparații.

Primarul Sectorului 6 din București: ”Aș vrea să o știți de la mine și să previn zvonistica și dezinformarea”

Veți observa că unele lucrări recent finalizate, vor fi refăcute. Nu, nu fură nimeni la cantități, nu e nicio șmecherie, nu plătim de două ori. Pur și simplu nu sunt mulțumit de calitatea lucrărilor, nu le receptionăm, iar constructorii le vor reface pe banii lor”, a transmis edilul.

Prezentându-și scuzele pentru un posibil ”disconfort creat”, Ciprian Ciucu a adăugat că îi este imposibil să înțeleagă cum mesajul său, repetat, adresat direct sau public, nu ajunge la unele firme cu care colaborează în urma licitațiilor publice. 

Ciprian Ciucu: ”Este inacceptabil ca, încă de la început, lucrările să prezinte astfel de defecte de execuție!”

Se pare ca e nevoie ca fiecare în parte să fie nevoit ca cel puțin odată să le refacă pe cheltuiala proprie. Nu înțeleg lipsa de preocupare a companiilor pentru calitatea lucrărilor proprii.

Asta este, îmi pare rău pentru disconfortul dumneavoastră, îmi cer scuze, dar nu recepționez asa ceva. Este inacceptabil ca, încă de la început, lucrările să prezinte astfel de defecte de execuție! Nu este prima dată când procedam așa. Mă simt ca Sisif”, a declarat edilul.

Articolul precedentO femeie condamnată la moarte prin spânzurare a suferit un infarct. Aceasta a fost forțată să privească 16 execuții care au avut loc înaintea ei
Articolul următorDirectoratul Național de Securitate Cibernetică atrage atenția asupra unei noi tentative de fraudă online
Jurnalist full-time / Pesimist part-time