Sursă foto: Facebook/ Ana Loredana Predescu
Sursă foto: Facebook/ Ana Loredana Predescu

Ana Predescu a participat ieri, 21 noiembrie, la întâlnirea parlamentarilor cu membrii organizației FILIA.

Centrul FILIA este o organizație feministă care luptă împotriva abuzurilor suferite de femei, lucrând, în mod direct, prin activități de advocacy, activism și sensibilizare, studii și analize.

Nu este pentru prima dată când deputata PPU-sl demonstrează un sprijin constant pentru organizația care apară și sprijină drepturile femeilor din România

Într-un text publicat pe contul de Facebook, deputata a explicat că ambasadorii acestui proiect au semnat declarația de asumare și au pus bazele unui grup transpartinic în cadrul Parlamentului.

Acest grup are ca scop inițierea unor proiecte comune în vederea reprezentării, ocrotirii și recunoașterii drepturilor femeilor.

Ana Predescu: ”Când politicul stă la masă cu cei care reprezintă „vocea” celor vulnerabili, se nasc proiecte îndrăznețe!”

Sursă foto: Facebook/ Ana Loredana Predescu

Ana Predescu a vorbit despre importanța participării Excelenței Sale, Ambasadorul Republicii Federale Germania, Dr. Peer Gebauer.

Am avut onoarea să fondăm bazele unei strategii ce pune în prim plan Egalitatea de gen, prin eliminarea tuturor formelor de discriminare, de violență și a tuturor practicilor dăunătoare, iar nu în ultimul rând, prin asigurarea accesului la sănătate și la informare în toate domeniile în care femeile sunt participante”, se arată în textul publicat pe contul de socializare.

Încă din data de 27 octombrie, deputata de Brașov a vorbit despre această întâlnire și despre dialogul care stă la baza construirii unui grup informal, transpartinic, în cadrul Parlamentului.

Ieri, 21 noiembrie, a avut loc prima întâlnire, ce are ca prim obiectiv depunerea unei declarații “de asumare’” de către toți cei care vor deveni ambasadorii acestui proiect

Mă simt onorată și cred cu tărie că realizarea obiectivelor propuse în cadrul acestei ”asocieri” își va atinge scopurile într-un mod eficient și sigur, având în componența sa oameni aleși pe criterii de oportunitate, care sunt dispuși să acorde implicarea și devotamentul necesar sprijinirii acestor cauze”, a transmis deputata PPU-sl, Ana Loredana Predescu.

Articolul precedentEx-deputat AUR, condamnat la plata unei amenzi penale de 40.000 lei
Articolul următorUrșii nu ar coborî în orașe dacă autoritățile și populația s-ar implica mai mult
Jurnalist full-time / Pesimist part-time