Foto: România Tv
Foto: România Tv

Într-o emisiune la Digi24, președintele Pro România, Victor Ponta, a precizat că îi va ajuta, ,,cu plăcere” pe social-democrați în următoarea guvernare. Mai mult, fostul premier a mai declarat că se va discuta și o viitoare fuziune între PSD și partidul pe care îl conduce. „Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere. Dacă nu au nevoie, nu îi deranjez”, a mai precizat liderul Pro România.

Președintele Pro România a precizat, în repetate rânduri, că România are nevoie de un guvern de stânga. El a dat ca și „exemplu” eșuat coaliția dintre PNL-USR-UDMR.

Victor Ponta și revenirea sa în Partidul Social Democrat (PSD)

De asemenea, fostul lider PSD a amintit faptul că el, împreună cu mai mulți colegi, au fos excluși din partid după ce nu au votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. „Acum, când Sorin Grindeanu va fi ministru, poate chiar vicepremier, mă aștept să anuleze acea decizie. Pentru mine ar conta moral acest lucru”, a mai spus Ponta, relatează Digi24.

Întrebat dacă după anularea deciziei, se va întoarce în PSD, Victor Ponta a spus că orice soluție este luată în calcul în momentul de față.„Dacă vor și ei, o să discutăm. N-am discutat de niciuna dintre variante pentru că trebuie să vrea. Din partea Pro România există”, a conchis fostul prim-ministru, actualul președinte Pro România.

Vizita lui Ponta la Marcel Ciolacu

În pline negocieri politice, Victor Ponta a avut o întâlnire în urmă cu câteva zile cu actualul președinte al Partidului Social Democrat (PSD) Marcel Ciolacu, la sediul din Kiseleff. Vasile Dîncu a declarat, în aceea perioadă, că nu s-au discutat chestiuni politice.

„Ponta a venit pentru o chestiune personală. N-am avut nicio discuție politică. Chiar l-am atenționat că-l așteaptă presa afară, dar a răspuns că el nu are ce să transmită presei. Că nu mai face politică”, a precizat Dîncu atunci.

Reamintim că Victor Ponta a fost prim-ministrul României din 7 mai 2012 și până la demisia sa din 4 noiembrie 2015. El a fost președinte al Partidul Social Democrat din 2010 până în 2015 și deputat de Gorj.

Victor Ponta, despre actualul program de guvernare: ”Totul este un circ ieftin”

Articolul precedentPurtatea măştii în Parlament rămâne facultativă pentru Diana Şoşoacă
Articolul următorSalvați Copiii România cere urgentarea testării antigen în școli
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.