Sursa foto: Adevărul
Sursa foto: Adevărul

Victor Ponta consideră că actualele mutari politice reprezintă un circ ieftin, venit în cel mai nepotrivit moment, în contextul în care, în cursul zilei de azi, lista cu noii miniștri a fost depusă în Parlament, alături de programul de guvernare.

Ieri, 17 octombrie, USR a validat lista cu miniștrii cabinetului Cioloș și programul de guvernare.

Conform premierului desemnat, este nevoie de un executiv capabil să îşi asume măsurile dificile care urmează, Cioloș precizând că aşteaptă ca partidele să voteze acest Cabinet.

Victor Ponta: ”Totul este un circ ieftin”

Considerând că noul program de guvernare a fost depus în context pandemic, liderul PRO România a declarat, pe pagina de Facebook, că Guvernarea Cioloș ar fi fost dezastruoasă și în 2016.

Guvernul Dacian Cioloș s-a aflat la conducerea țării din 17 noiembrie 2015 până la 4 ianuarie 2017. Guvernul a fost unul apolitic, de tehnocrați.

De asemenea, a fost învestit atât cu voturile majorității parlamentare, cât și cu cele ale opoziției.

Eu tot am impresia că totul este un circ ieftin – în cel mai nepotrivit moment! Evident că acest “guvern – fantomă” ( sau de “fantome”) nu va fi votat de nimeni și nu va guverna / la fel de evident este că, după dezastrul făcut de Guvernul “Cioloș” în 2016 – când totul merge bine în România- să ai un Guvern “Cioloș 2” acum în Criză ar fi fost o tragedie!”, a scris Președintele PRO România pe contul de socializare.

”Circ de prost gust și o pâine absentă”

Mai mult, Ponta este de părere că România traversează atât o criză saniară, cât și una economică, în contextul scumpirilor majore și a situației economice deosebit de dificile pe care o traversează țara.

Dar de ce pierdem atâta timp cu acest circ? Cui îi folosește? Care este prețul plătit în fiecare zi de românii obișnuiți? De ce avem nevoie de “circ” de prost gust când oamenii chiar au o uriașă problema cu “pâine”??”, a precizat Victor Ponta.

Articolul precedentDacian Cioloș: „Nu e momentul de jocuri politice”
Articolul următorAnca Dragu le cere celorlalte partide să dea dovadă de responsabilitate politică
Jurnalist full-time / Pesimist part-time