Regina Elisabeta a II-a, internată în spital

În vârstă de 95 ani, Regina Elisabeta este cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată în spital, pentru o seară, între zilele de miercuri și joi, au anunțat oficialii de la Palatul Buckingham. Tot ei sunt cei care au spus că Regina s-a întors deja acasă, internarea având ca scop mai multe investigații medicale.

Regina Elisabeta a renunțat la vizita pe care trebuia să o facă în Irlanda de Nord

Urmând sfatul medicului acesteia, Regina Elisabeta a renunțat la vizita plănuită în Irlanda de Nord. Cu toate acestea, suverana a avut parte de o perioadă încărcată în ultima vreme, deschizând sesiunile parlamentare din Țara Galilor și din Scoția. Aceasta ar fi urmat să repete acțiunea la Belfast (Irlanda).

În vârstă acum de 95 ani, Elisabeta este cel mai longeviv monarh din toate timpurile, atunci când vorbim despre istoria Marii Britanii.

Ea a fost văzută purtând un baston, ceea ce a dat naștere anumitor speculații referitoare la starea sa de sănătate.

Soțul ei, Prințul Philip, a decedat în data de 9 aprilie 2021, cu doar câteva luni înainte ca acesta să împlinească 100 ani. Cei doi au fost căsătoriți timp de 74 ani și au împreună patru copii.

În cazul decesului Reginei, succesorul tronului Marii Britanii va fi Prințul Charles, fostul soț al Prințesei Diana, decedată în data de 31 august 1997. Acesta este urmat, din punct de vedere al succesiunii, de fiul acestuia, Prințul William.

Citește și: Dan Barna anunță: USR va deveni un partid de opoziție

Articolul precedentAvertisment INSP: „În noiembrie putem ajunge la 25.000 de cazuri pe zi”
Articolul următorKlaus Iohannis, apel la vaccinare: „Nu există altă soluție”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.