Cimitirul din Slobozia a devenit neîncăpător. Groparii nici nu mai știu câte gropi sapă zilnic

„Vaccinați-vă ca să vă protejați familia, ca să vă acordați o șansă la viață, ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume!”, a scris directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public (DADP) din Slobozia, Petre Roșca, pe Facebook

Foto: Facebook Petre Roșca

Cimitirul din Municipiul Slobozia a devenit neîncăpător, zilele acestea, groparii mărturisind că nu mai fac față solicitărilor familiilor celor decedați de Covid. Ba chiar, pentru a onora comenzile, aceștia s-au văzut nevoiți să renunțe la clasicele lopeți, înlocuindu-le cu utilaje de tipul excavatoarelor.

Cimitirul din Slobozia se sufocă, administratorii sunt depășiți de situație

Imaginile de mai jos pot fi asemănate cu cele pe care le vedem, de regulă, în războaie. De data aceasta, inamicul nu are nici grenade, nici baionete, nici pistoale: inamicul este unul invizibil, în care puțini cred tocmai pentru că nu îl pot vedea – ceea ce îl face cu atât mai periculos.

Administratorii unui cimitir din Slobozia se declară depășiți de situație.

Citește și: Restricții în România: se interzic evenimentele de orice fel

„Așa arată acum cimitirul din Slobozia – 8 înmormântări ieri, 7 astăzi și gropi care își așteaptă rândul să fie umplute.

Colegii mei din DADP Slobozia dau o mână de ajutor groparilor care sunt depășiți și nu mai fac față valului prea mare de înhumări.

Haideți să facem tot posibilul ca să rămânem sănătoși, iar asta înseamnă să ne vaccinăm. Nu mai ascultați sfaturile persoanelor neavizate care vă mint că vaccinul este experimental, ci mergeți să vă imunizați.

Nu, nu imunizarea naturală e soluția. Multe persoane care au avut SARS-CoV-2 au rămas cu sechele grave, cu plămânii afectați și în proporție de 60%!!!

Vaccinați-vă ca să vă protejați familia, ca să vă acordați o șansă la viață, ca să nu vă rămână copiii singuri pe lume!

Vaccinarea este singura solutie!!”, a scris directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public (DADP) din Slobozia, Petre Roșca, pe Facebook.

Articolul precedentRata de infectare în Capitală a ajuns aproape la 17 la mia de locuitori
Articolul următorAustria, a treia țară care preia pacienți cu COVID din România
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.