Foto: Facebook

Deputatul liberal Florin Roman a comentat anunțul emis de cei de la PSD, care se referă la depunerea unei noi moțiuni de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Astfel, în opinia acestuia, depunerea moţiunii de cenzură de către PSD ar fi normală, „pe fondul unei lupte interne în interiorul PNL, unei competiţii în interiorul USR-PLUS şi cu, sigur, problemele unei guvernări în coaliţie”, a spus Florin Roman, citat de EpochTimes.

Florin Roman: „Părerea mea este, sincer, că îşi trag singurul glonţ politic pe care îl au la dispoziţie la început de sesiune”

Cu toate astea, Florin Roman crede că PSD și-ar trage „singurul glonţ politic pe care îl au la dispoziţie la început de sesiune pentru că asta înseamnă, ne transmit, de fapt, vă lăsăm în continuare să vă vedeţi de guvernare, nu suntem disponibili pentru iarnă că va fi o iarnă foarte grea şi, eventual, vă mai căutăm cu o nouă moţiune anul viitor, în primăvară, după ce trecem iarna”, a adăugat liberalul, invitat la B1TV.

Ieri, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, anunța public intențiile politice din viitorul apropiat ale partidului pe care îl reprezintă, criticând dur activitatea guvernului, cu emfază pe ultimele controverse ce planează în jurul premierului Florin Cîțu. „Viziunea lui Cîţu: O Românie penală, dar liberală. Cu un condamnat în fruntea executivului şi viitor preşedinte de partid, Iohannis şi PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept. Depunerea candidaturii premierului Cîţu la preşedinţia PNL echivalează cu susţinerea necondiţionată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un penal”, spunea Paul Stănescu, adăugând că conducerea lui Klaus Iohannis, România ar fi bifat o premieră internaţională „ca un guvern democratic şi un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politică oficială de stat să devină ‘Doar Penali în funcţii publice’. Penali şi mincinoşi!”.

Mai mult același Stănescu este de părere că Pinocchio este o poreclă care i s-a potrivi perfect premierului Cîțu. „Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcţia greşită şi se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creştere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moţiune de cenzură! Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală!”, a adăugat acesta.

Reamintim că această poreclă a mai descris, la un moment dat, un premier al României, și anume pe Victor Ponta, cel care, la vremea respectivă, făcea parte încă din PSD.

Citește și: Paul Stănescu îl amenință pe Cîțu cu o nouă moțiune de cenzură

Articolul precedentBoris Johnson se arată dispus să colaboreze cu talibanii, dacă situația o va cere
Articolul următorAnthony Fauci, sceptic în ceea ce privește a treia doză de vaccin
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.