Paul Stănescu / Preluare foto: Capital.ro

După ce ieri, un deputat PSD dădea semne subtile că partidul s-ar pregăti de o nouă moțiune de cenzură, Paul Stănescu, secretarul general al social democraților, vine să întărească spusele lui Daniel Suciu și, totodată, să confirme viitoarele intenții politice ale partidului. Mai mult, Stănescu a adus acuzații extrem de gravă la adresa coaliție de guvernare, acestea vizându-l, în mod deosebit, pe Florin Cîțu.

Paul Stănescu: „Cu un condamnat în fruntea executivului și viitor președinte de partid, Iohannis și PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept”

Conform declarațiilor lui Paul Stănescu, depunerea candidaturii premierului Cîțu la președinția PNL ar echivala cu „susținerea necondiționată a președintelui Klaus Iohannis pentru un penal”, adăugând că sub conducerea lui Klaus Iohannis, România ar fi bifat „o premieră internațională ca un guvern democratic și un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină Doar Penali în funcții publice”, a mai spus Paul Stănescu.

Moțiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu, o idee la care PSD se gândește din ce în ce mai intens

Penali și mincinoși! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcția greșită și se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creștere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moțiune de cenzură! Trebuie opriți înainte de a transforma cu totul România într-o țară penală, dar liberală.

Paul Stănescu (PSD)

Reamintim că în luna iunie, PSD a mai inițiat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Moțiunea a fost sortită eșecului încă de la început, Parlamentul confirmând eșecul prin neacordarea voturilor necesare.

Citește și: PSD ar vrea la guvernare, însă numai cu propriul premier. Se anunță și posibilitatea unei noi moțiuni de cenzură

Articolul precedentSindicatul „Solidaritatea” cere expertiză tehnică pentru Termocentrala Mintia
Articolul următorTalibanii susțin că nu ar fi răpit pe nimeni, așa cum a vehiculat presa din lumea întreagă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.