PSD ar vrea la guvernare, însă numai cu propriul premier. Se anunță și posibilitatea unei noi moțiuni de cenzură

Deputatul Daniel Suciu dezvăluie o parte din planurile politice ale PSD

datele, PSD, Partidul Social Democrat
PSD Foto: Facebook

PSD pare să aibă intenția de a intra la guvernare, în viitorul relativ apropiat. Declarațiile au fost făcute de deputatul de Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu. Cu toate astea, social democrații nu vor să facă compromisuri în acest sens, evidențiind că singura variantă de a intra la guvernare este cu premier propriu, din partea PSD.

Deputat PSD: „Partidul Social Democrat va intra la guvernare cu premier din rândurile sale, orice altă variantă nu poate fi luată în considerare”

Deputatul PSD susține că țara s-ar fi „ars” cu Ludovic Orban ca premier, astfel că „a doua oară nu se va întâmpla acest lucru. Cum să susţinem un guvern cu Ralucuţa Turcan, cu Cîţu, cu Vîlceanu, cu Doamne iartă-mă ce au ăştia acolo? Nicio şansă, nu se va mai întâmpla acest lucru. Varianta PSD este: participăm la guvernare cu premier PSD, punct”, a spus deputatul PSD.

Social democrații se gândesc și la o nouă moțiune de cenzură

Daniel Suciu a mărturisit că, în momentul de față, PSD ia în calcul o nouă moțiune de cenzură îndreptată împotriva premierului Florin Cîțu. Reamintim că ultima moțiune a picat în Parlament. Primele demersuri ar urma să fie făcute săptămâna viitoare, odată cu reluarea activității parlamentare. „Dacă mă întrebaţi pe mine, este o părere pur personală, acest guvern nu ar trebui să stea nici măcar un minut la Palatul Victoria, nu doar pentru că este Cîţu un infractor şi un penal internaţional, nu pentru că Orban, înaintea lui, – tot liberalii spun – a condus şedinţele de guvern cu ţuică (…). Performanţele lor economice şi care se văd în nivelul de trai sunt catastrofale”, a afirmat deputatul bistriţean.

Citește și: Nicio surpriză: Alin Tișe, de partea lui Florin Cîțu

Articolul precedentNicio surpriză: Alin Tișe, de partea lui Florin Cîțu
Articolul următorAcuzații explozive la Inspectoratul Școlar Vrancea. Abuz în serviciu și numiri scandaloase
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.