Nicio surpriză: Alin Tișe, de partea lui Florin Cîțu

„Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni”, este de părere Președintele Consiliului Județean Cluj

Într-adevăr, nu este nicio supriză faptul că liberalul Alin Tișe e de partea premierului Florin Cîțu, atunci când vorbim despre campania internă a partidului, cea care va stabili noul (sau vechiul) șef al PNL. Chiar și așa, Alin Tișe a ținut să reamintească motivele pentru care a ales tabăra lui Florin Cîțu, în detrimentul celei a lui Ludovic Orban.

Alin Tișe: „A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României”

Mai mult, Alin Tișe a ținut să puncteze faptul că, în trecut, l-ar fi criticat pe Ludovic Orban, însă nu s-ar fi oprit numai la acesta, ci i-ar fi luat în „colimator” și pe câțiva dintre miniștrii actualului guvern, judecându-le, deopotrivă, performanța. „Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii”, a mai spus Tișe.

„Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL”

Președintele Consiliului Județean Cluj este de părere că luptele și certurile din interiorul partidului trebuie să înceteze, tocmai pentru că acestea ar fi dus la erodarea imaginii partidului din care face parte, efortul trebuind să se concentreze pe rezolvarea problemelor țării. „Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund. Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea”, a mai spus Tișe, adăugând că opțiunea sa se îndreaptă spre „moțiunea viitorul”.

„Îmi exprim susținerea fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală. Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni. Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!”, a conchis Alin Tișe.

Citește și: Turismul din Italia dă semne de revenire la normal

Articolul precedentPreotul Francis Doboș: ”Nu mai fumați iarba hipsterismului ideologic”
Articolul următorPSD ar vrea la guvernare, însă numai cu propriul premier. Se anunță și posibilitatea unei noi moțiuni de cenzură
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.