Francesca Popa, românca de la Miss Italia care a uimit juriul

Românca are toate șansele să devină noua Miss Italia!

Foto: preluare Gazeta Românească

În cadrul selecției regionale a concursului Miss Italia, din regiunea Lombardia (Bergamo), câștigătoare a fost desemnată românca Francesca Popa. Selecția a avut loc în cursul zilei de duminică, 19 iulie, și s-a desfășurat la restaurantul Centro Ippico La Rosa Bianca, informează Gazeta Românească.

Francesca Popa, cea mai frumoasă femeie din Bergamo

Concursul nu a fost unul deloc ușor, presărat cu probe fel de fel. Din cele 30 de participante, aleasă a fost românca Francesca Popa, din Milano, cea care a uimit juriul atât cu frumusețea ei, însă și cu talentul dovedit la probele din concurs. Seara a fost încununată cu muzică, prezentări de modă și mult divertisment, precizează sursa citată anterior.

De menționat că finalele regionale vor avea loc între 7 și 8 august. Pentru etapa următoare s-au calificat șase concurente, după cum urmează:

Miss La Rosa Bianca, românca Francesca Popa, în vârstă de 19 ani. Francesca Popa este fostă jucătoare de volei și are o înălățime de 1.76 m.

A doua clasată, Miss Rocchetta Bellezza, este Francesca Mame, de 18 ani, din Senago Milano. Concurenta are origini cameruneze, pe linie maternă.

Elisabetta Sangalli, de 19 ani, a fost numită Miss Be_Much și este pasionată de dans și gătit.

Locurile patru, cinci și șase au fost acupate de Silvia Garavaglia (21 ani), Lucrezia Colzani (18 ani) și Giulia Sanga (18 ani).

Citește și: Vrei să te muți în sudul Italiei? Iată ce trebuie să faci!

Articolul precedentGuvernul Cîțu, vinovat de „subminarea economiei naționale”
Articolul următorCum se ferește Inspecția Judiciară să-i cerceteze pe „greii” din CSM. Mărturii incredibile
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.