Sursa foto: Zin.ro

Peste 250 de oameni protestează în fața Penitenciarului Rahova și cer eliberarea fostului primar Piedone, criticând decizia instanței de-al trimite după gratii.

Mitingul a început în jurul orei 16:00, iar locuitorii sectorului au adus în fața penitenciarului zeci de flori în ghiveci, pe care Cristian Popescu Piedone urmează să le planteze în incinta închisorii.  

Acest gest vine în contextul în care, cât timp a fost la Primăria Sectorului 5, Piedone a înfrumusețat parcurile, a fost zi de zi pe teren și a demonstrat tuturor că îi pasă de oamenii din sector. De altfel, Piedone a știut să își facă timp pentru familia mare, cea reprezentată de locuitorii sectorului, și familia mică, soția, copiii și nepoții.

Sursa foto: Zin.ro

L-au închis pentru că deranjează, pentru că spune ADEVĂRUL

Totodată, oamenii care au venit să-l susțină pe Piedone au declarat că acesta a fost închis pe nedrept, el fiind singurul care a avut curajul să „scoată mizeria de sub preș” și să lupte pentru locuitorii sectorului.

„Ne-au lăsat sectorul fără cel mai bun primar pe care l-am avut vreodată! Dar noi suntem în continuare alături de el și îl vrem acasă! Este singurul care a reușit să schimbe fața sectorului 5”, se mai arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

De asemenea, cei prezenți la miting au strigat „Grațiere” și „Libertate”, pentru primarul care a reușit să facă imposibil, posibil.

Reamintim că duminica trecută, pe 15 mai, la primul miting de susținere pentru Piedone, fiul acestuia și-a luat angajamentul că va continua proiectele tatălui său de la Primărie. Mai mult, Vlad Popescu Piedone a dat asigurări că va fi alături de locuitorii sectorului.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, că el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe”, a spus Vlad Piedone în acea perioadă.

Sursa foto: Zin.ro.

Citește și articolul: Munca lui Piedone i-a unit pe locuitorii din Sectorul 5. Se anunță al doilea miting de susținere pentru fostul primar

Articolul precedentMai mulți pui de ciocănitoare au fost salvați de pompierii timișoreni
Articolul următorElena Udrea consideră că este arestată ilegal