Miting de sustinere a lui Cristian Popescu Piedone
Miting de sustinere a lui Cristian Popescu Piedone. Sursa foto: zin.ro

Duminica trecută, peste 300 de oameni au protestat în fața penitenciarului Rahova și au cerut eliberarea lui Cristian Popescu Piedone, criticând decizia instanței de-al trimite după gratii pentru patru ani.

Duminică, 22 mai, un al doilea miting de susținere pentru fostul primar al Sectorului 5 va avea loc, la ora 16.00, în fața penitenciarului Rahova. În descrierea evenimentului, cetățenii Sectorului 5 sunt așteptați într-un număr cât mai mare pentru a-i arăta lui Cristian Popescu Piedone că munca lui din sector i-a unit mai mult ca niciodată.

„Pentru că PIEDONE ne-a înfrumusețat sectorul, pentru că a fost zi de zi pe teren, pentru că ne-a arătat că îi pasă de noi și de sectorul nostru, vrem să îi mulțumim chiar dacă l-au închis pe nedrept! Haideți să mergem ‼DUMINICĂ, 22 MAI, ORA 16.00, ÎN FAȚA PENITENCIARULUI RAHOVA CU O FLOARE ÎN GHIVECI‼️, care să se poată planta, pentru că sigur primarul nostru va fi gospodar și în locul acela sumbru!”, se arată în descriere.

 Să îi amintim că ne gândim la el, că îl iubim și că îl așteptăm curând acasă!

Totodată, potrivit descrierii evenimentului, Piedone nu se va feri de muncă nici în penitenciar, iar arestarea acestuia reprezintă o răzbunare a „orcilor” pentru ceva ce nu a făcut.

„Primarul PIEDONE nu s-a ferit de muncă în Sectorul 5, cu siguranță nu o va face nici în Penitenciarul Rahova! HAIDEȚI SĂ ÎL SUSȚINEM, CU SAU FĂRĂ FLOARE, PENTRU CĂ ESTE NEVINOVAT! L-au luat NEVINOVAT, l-au pus să plătească pentru ceva ce NU A FĂCUT! L-au închis pentru că deranjează, pentru că spune ADEVĂRUL și pentru că LE-A SCOS MIZERIA DE SUB PREȘ! Ne-au lăsat sectorul fără cel mai bun primar pe care l-am avut vreodată! Dar noi suntem în continuare alături de el și îl vrem acasă! Este singurul care a reușit să schimbe fața sectorului 5”, se mai arată în descriere.

Cristian Popescu Piedone, scrisoare pentru doamnele și pentru domnii primari în funcție

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul primar al Sectorului 5 a declarat că justiția l-a băgat în pușcărie pentru că „a semnat o hârtie pe care FUNCȚIA ȘI LEGILE l-au obligat să o iscălească.”

De asemenea, Piedone a transmis tuturor primarilor din țară că și ei au semnat „destule oficiale la mapă și vor mai semna”, altfel nu ar exista niciun progres în comuna pe care o conduc.

„Altfel… nu poate exista funcția de PRIMAR. N-am așteptat reacții de la domniile voastre și nici nu aștept! Câta vreme țara este în zodia orcilor… este dificil să strănuți, darămite să ai curaj ori, măcar, să vorbești sincer în public! Vă înteleg, așadar! Și vă doresc împliniri! Vizionați însă clipul acesta și ascultați părerile unor romani cunoscuți de popor. Ei n-au teamă de orci. Așa că… rupeți-vă puțin timp și ascultați-le opiniile”, a scris Piedone pe Facebook.

Totodată, acesta i-a rugat „să fie atenți la pix” de acum înainte, pentru a nu risca să ajungă și ei, nevinovați, după gratii. Mai mult, Piedone a reamintit că păstrează legătura cu fiul său, ce a decis să candideze pentru funcția de primar al Sectorului 5.

„Sigur că i-am transmis toate aceste rânduri și băiatului meu Vlad Popescu Piedone, care va candida la primărie. Spre deosebire de dumneavoastră, însă, Vlad a fost lângă mine în toți cei 6 ani și jumătate de chin și de procese cauzate de… o iscălitura obligatorie”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Citește și articolul: Vlad Popescu Piedone, anunț la mitingul de susținere al fostului primar Piedone: Voi candida la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele tatălui meu mai departe

Articolul precedentSenatorul UDMR Laszlo Fejer se duce să-i felicite pe cei maghiarii care au dorit să arunce România în aer, la propriu. Cei doi extremiști, premiați, oficial, la Budapesta
Articolul următorDîncu vrea bani mai mulți pentru înzestrare militară