Miting de sustinere a lui Cristian Popescu Piedone
Miting de sustinere a lui Cristian Popescu Piedone. Sursa foto: zin.ro

Vlad și Ana Popescu, copiii primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, au fost prezenți duminică, 15 mai, începând cu ora 16.00, alături de alte sute de persoane, la mitingul de susținere al tatălui lor, care a avut loc în fața Penitenciarului Rahova. Toți cei care au participat la miting și-au arătat susținerea pentru fostul primar al Sectorului 5, protestatarii strigând: „Grațiere!”.

Vlad Popescu Piedone vrea să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său de la Primărie

Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său de la Primărie. El le-a mulțumit celor care au venit să îl susțină pe tatăl lui, declarând că fostul primar al Sectorului 5 este nevinovat. Vlad Popescu Piedone a declarat că tatăl lui le-a spus lui și surorii sale, Ana, să fie puternici deoarece el este în continuare puternic. Vlad Popescu Piedone a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 5, deoarece vrea să facă imposibilul posibil și continue proiectele fostului edil .

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, că el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe. Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu. Și Ana Popescu a vorbit despre tatăl său, pentru care a promis că va face tot posibilul, cu ajutorul avocaților, să- i rezolve problemele fostului primar.

„Sunt lacrimi de mândrie… Noi suntem mândri de tată, noi îl susținem, el va veni acasă”, a declarat fiica lui Piedone, din fața penitenciarului Rahova.

Cristian Popescu Piedone a transmis primul mesaj din închisoare: Ce fac șacalii, șușanelelor? Ce fac orcii țării?

„Ce fac șacalii, șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! Vă întreb, orcilor: chiar credeți că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsă iar mințiți și furați de șleahta voastră!

I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați greșit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… Nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă anunţă lansarea programului prin care sunt sprijinite „familiile la început de drum”

Articolul precedentPremierul Nicolae Ciucă anunţă lansarea programului prin care sunt sprijinite „familiile la început de drum”
Articolul următorEugen Tomac va cere explicaţii Uniunii Europene de Radio şi Televiziune pentru anularea punctajului României la Eurovision