Piedone, dezbatere publică cu cetățenii, în zona Sălaj

Împreună cu cetățenii din zona Sălaj, edilul Sectorului 5 a hotărât ca un teren de peste 1.000 de metri pătrați să fie folosit pentru parcări și locuri de joacă

Captură video

Așa cum și i-a obișnuit deja pe cetățenii Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a aflat, și în cursul zilei, de ieri pe teren. Iar dacă de obicei, edilul verifica stadii ale lucrărilor sau starea spațiului public, la modul general, pentru ca ulterior să găsească soluții, de data aceasta a organizat o ședință publică în plină stradă, cu cetățenii.

Cristian Popescu Piedone se consiliează cu cetățenii săi

„Am vrut neapărat să mă întâlnesc într-o dezbatere publică cu cetățenii din zona Sălaj”, a spus Piedone, adăugând că cetățenii sunt cei care decid ce vor să aibă în jurul casei lor. Astfel, potrivit concluziilor de ieri, Piedone împreună cu cetățenii Sectorului 5, cei din zona Sălaj, au decis ca un teren de aproximativ 1.000 de metri pătrați să fie folosit pentru amenajarea unei viitoare parcări, însă și a unui viitor loc de joacă, destinat copiilor Sectorului 5.

Edilul le cere oamenilor răbdare: lucrurile bune nu se pot face peste noapte! Mai ales atunci când cel de dinaintea ta a tratat sectorul cu nepăsare

„Știu că sunteți nerăbdători și că vă doriți să vedeți schimbări cât mai repede, din cauza nepăsării fostelor administrații”, a mai spus Cristian Popescu, în clipul postat pe pagina sa de Facebook, adăugând că tocmai de aceea își dă toată silința să rezolve cât mai repede problemele sectorului.

Mai știu însă și că aveți încredere în mine, iar acest lucru îmi dă puterea necesară să mă lupt cu neregulile din sector. Și eu aștept cu nerăbdare următoarele întălniri cu voi și am încredere că împreună putem scoate Sectorul 5 din întunericul nepăsării din trecut.

Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, o vizită surpriză, la ceas aniversar

Administrația condusă de Cristian Popescu Piedone se confruntă, în acest moment, cu datorii de peste 600 milioane lei, din anii trecuți. Asta în condițiile în care valoarea anuală a colectării taxelor și impozitelor este de aproximativ 115 milioane de lei. Din aceste două sume rezultă faptul că primaria va continua să plătească datorii încă șapte ani de-acum încolo. În tot acest timp se străduiește să se ridice la așteptările cetățenilor.

Piedone s-a ținut de promisiune și și-a mutat biroul în stradă. Responsabilii dezastrului din parcurile Sectorului 5 au fost trași la răspundere

Articolul precedent„Editorialistul” Ciolacu, atac la adresa premierului Cîțu
Articolul următorDosarul Revoluției se întoarce la Parchetul Militar