Sursă foto: www.g4media.ro
Sursă foto: www.g4media.ro

Fostul ministru al Energiei Virgil Popescu, preşedinte al PNL Mehedinţi și totodată candidat al acestei formațiuni pentru funcția de primar în Drobeta Turnu Severin, vrea ca liderul AUR, George Simion, să îi fie contracandidat în alegeri.

Din declarațiile făcute de Popescu la B1 TV, Simion „s-a pus singur din pix președinte la AUR Mehedinți” și că nu se teme de el în alegeri, dat fiind că „are clar o agendă diferită de a poporului român, are clar o agendă prorusească”.

Dânsul prea mult face scandal prin Parlament, nu vine cu proiecte și am zis că dacă la Alba a refuzat provocarea, dacă la Suceava a refuzat provocarea, haideți să vedem dacă Georgică Simion are curajul să mă contracandideze pe mine, să zicem așa, că sunt un adversar al lui de ani de zile, la Severin. Dacă va face acest lucru, va primi o bătaie deosebită, de nu-și va mai reveni din ea. Dacă nu va face, va demonstra că e un laș. Eu îl aștept în continuare într-o campanie electorală, într-o dezbatere electorală, să vorbim despre proiecte și nu despre fluierături, strigături ca pe stadioane.

Despre asta e vorba: vreau să văd cum vine și le spune severinenilor că vrea să ne scoată afară din UE, să nu mai primim fonduri europene, că vrea să ne scoată afară din NATO. Vreau să văd dacă are curajul să se prezinte cu un program, cu ceva concret pentru oameni, că prea mult a ieșit să urle că toată lumea greșește, nimic nu e bun, numai el face lucrurile bune. (…)

„Are clar o agendă diferită de a poporului român, are clar o agendă prorusească și românii trebuie să știe acest lucru. Să vină să se confrunte electoral cu mine dacă are curaj, dar eu cred că e un laș.

Dacă luăm presa și sursele deschise și tot ce a apărut despre Georgică Simion în ultimii ani, cred că lucrurile vor fi clare. De ce spune să nu-i ajutăm pe frații noștri din Republica Moldova? De ce Georgică Simion spune să oprim orice ajutor pentru Ucraina? De ce Georgică Simion nu iese să condamne public pe Putin și agresiunea asupra Ucrainei? De ce Geogică Simion vrea să ne scoată din UE?”, a întrebat retoric pentru sursa citată Virgil Popescu.

În replică, de la AUR Mehedinți i se transmite pe Facebook lui Virgil Popescu că este „ușor derutat”. Și, pe pagina de Facebook, la postarea în cauză, comentează nimeni altul decât George Simion – „Dacă vrea replică Hotu Virgil să mă deblocheze pe Facebook că de “bărbat” ce e m-a blocat”.

Domnule Virgil Popescu, l-ați provocat azi pe domnul George Simion să candideze la Primăria Drobeta Turnu Severin, în calitatea lui de Președinte al AUR Mehedinți, contra dumneavoastră în calitate de Președinte al PNL Mehedinți. Constat că sunteți ușor derutat, așa cum ați fost în toată această perioadă, în care ați fost un ministru dezastruos pentru România și un deputat care nu a făcut absolut nimic pentru Mehedinți.

Președintele AUR Mehedinți sunt eu, Eduard Koler, și tocmai ce m-am hotărât să accept provocarea și să candidez împotriva dumneavoastră, domnule Virgil Popescu. Severinul a fost distrus de către dumneavoastră și prelungirile voinței dumneavoastră din PNL din administrația locală, împreună cu complicii dumneavoastră din PSD, cu care ați făcut echipă în toți cei nouă ani de când sunteți la putere.

Avem acum peste 20% în sondaje, cu mult peste procentul dumneavoastră. Vă voi demonstra pe 9 iunie că oamenii nu vă mai vor nici pe dumneavoastră, nici pe Screciu. AUR, cu mine în prima linie, va sparge coaliția corupției din Severin și trimitem Partidul Comasat Român la gunoi!
Eternul vostru blat, PSD – PNL nu va mai funcționa de data asta! Ne-am săturat de voi!
”.

Articolul precedentGATA, I-AM SPART BÂRLOGUL LUI VUITTON!
Articolul următorIohannis, trei zile în Coreea