Încă o bunicuță va avea sărbători îmbelșugate de Paște datorită generozității primarului Piedone

Edilul sectorului 5 nu a uitat-o pe femeia care vinde zarzavaturi la o tarabă socială.

Datorită generozității primarului Cristian Popescu Piedone, o bătrână din Sectorul 5 va avea ce să pună pe masă cu ocazia sărbătorilor de Paște. Piedone a adus lacrimi de bucurie unei femei cu posibilități materiale reduse, care vindea zarzavaturi la o tarabă socială din sectorul 5. Edilul i-a cumpărat toate legumele pe care aceasta le vindea și a mai făcut un gest impresionant. Piedone a cumpărat împreună cu ea, dintr-un magazin, toate produsele care sunt necesare pentru masă de Paște, pe care le-a plătit. Datorită generozității primarului Piedone, mama Maria va avea pe masă ouă roșii, friptură de miel, sarmale, brânză de capră și de vacă, cașcaval.

Coșul mamei Maria s-a mai umplut și cu sticle de ulei, vegeta, ouă proaspete, făină, mălai, covrigi. Mama Maria va putea astfel să facă pachete pe care să le împartă pentru morți cu ocazia Paștelui. Pentru că primarul Piedone i-a umplut coșul cu toate produsele pe care ea le-a dorit, bătrâna va avea tot ce este necesar pentru câteva săptămâni. „Să vă dea Dumnezeu sănătate și sărbători fericite. Credeam că m-ai uitat”, i-a spus, cu ochii în lacrimi, bătrâna. Mama Maria a fost dusă acasă de către primarul Piedone care i-a urat să aibă sărbători fericite.

Mesaj emoționant pentru prietena Maria

„Scrisoare pentru prietenă mea de la tarabă socială
Uitarea…
E lumea plină de mame uitate… De inimi și de suflete uitate…
Uitarea… doare. Doare uscat și apasă omul mai rău că boala…
“Am crezut că m-ai uitat”, mi-a zis bătrâna mama Maria. ❤️
Nu, doamna mea! Piedone nu uită oamenii pe care-i iubește, așa cum oamenii care-l iubesc pe Piedone… nu l-au uitat și n-o să-l uite.
Uitarea se așterne doar între prietenii forțate, mama Maria.
Uită doar cei care vor musai să uite.
Noi… suntem altfel, prietena mea dragă.
Știu că n-ai Facebook și nu citeșți vorbele astea… Dar Dumnezeu îți va arăta semnul și-ți va spune că Piedone nu te-a uitat și nu te va uita!
Să fii sănătoasă, mama Maria!
Acum știu, măcar, că n-o să-ți fie goală sfânta masă de Paște.
Cu dragoste, prietenul tău Piedone”, scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Fiind un exemplu pentru comunitate, primarul Sectorului 5 a furat startul și a „luat cu asalt” joi mijloacele de transport în comun, intersecțiile și birourile primăriei pentru a le ura cetățenilor sărbători fericite.

„Acum… ne primenim sufletește, să primim LUMINA LUI. Și DRAGOSTEA LUI. Ne pregătim să fim ACOLO, cu EL și lângă EL. Și sa ne bucurăm! Să fim mai uniți ca niciodată! Să credem că putem mai mult ca ieri, mai mult ca alaltăieri! Să nu salutăm doar boierul în viața asta pământească! Să învățăm să ne pese și de cel flamând! Si mai ales… SĂ CREDEM ÎN NOI. Să credem că nu suntem deloc mai prejos ca alții! Să-l prețuim pe Dumnezeu! Sau… măcar SĂ NU-L DEZAMĂGIM”, a mai spus Piedone.

Piedone: „Îmi doresc să văd românii fericiți în casele lor”

Articolul precedentZiua Planetei Pământ, sărbătorită pe 22 aprilie la nivel mondial
Articolul următorProduse contrafăcute, găsite în Vama Giurgiu