Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a afirmat că în ciuda vremurilor tulburi, e important ca fiecare român să se pregătească pentru „sărbătorile sfinte.”

Fiind un exemplu pentru comunitate, primarul Sectorului 5 a furat startul și a „luat cu asalt” mijloacele de transport în comun, intersecțiile și birourile primăriei pentru a le ura cetățenilor sărbători fericite.

„Sunt vremuri tulburi. Traiul e scump, Aprilie… parcă mai rece de cum îl știam. La nord e jale, gândurile sunt multe, în suflete… bucuriile sunt puține. Știu… Dar… am trecut NOI și prin sărbătorile sufocate de pandemie. Și prin multe alte cumpene am trecut. Că Dumnezeu a stat cu noi și ne-a arătat calea. Acum… ne gătim pentru alte sărbători sfânte”, a scris Piedone.

Care este visul lui Piedone

Totodată, acesta a mai precizat că în aceste zile e important să „credem că putem mai mult ca ieri, mai mult ca alaltăieri.”

„Acum… ne primenim sufletește, să primim LUMINA LUI. Și DRAGOSTEA LUI. Ne pregătim să fim ACOLO, cu EL și lângă EL. Și sa ne bucurăm! Să fim mai uniți ca niciodată! Să credem că putem mai mult ca ieri, mai mult ca alaltăieri! Să nu salutăm doar boierul în viața asta pământească! Să învățăm să ne pese și de cel flamând! Si mai ales… SĂ CREDEM ÎN NOI. Să credem că nu suntem deloc mai prejos ca alții! Să-l prețuim pe Dumnezeu! Sau… măcar SĂ NU-L DEZAMĂGIM”, a mai spus Piedone.

Edilul și-a adus aminte de o „vorbă foarte mare”, vorbă pe care o respectă cu sfințenie.

„Cineva mi-a spus cândva că… “Hristos a înviat”! poți zice oricând, indiferent de ziua din calendar. Important este SĂ CREZI ÎN EL ȘI SĂ ÎL CAUȚI ÎN RUGĂCIUNI ȘI CÂND ÎȚI ESTE BINE, NU DOAR CÂND ÎȚI ESTE GREU. Vorbă mare! Foarte mare! Dragilor, asta-mi doresc să mi se întâmple cândva: Să văd românii fericiți în casele lor, aici în… GRĂDINA MAICII DOMNULUI. Cu dragoste și cu respect, vă doresc Paște luminos, de la un primar credincios”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Reamintim că la începutul lunii martie, primarul Sectorului 5, alături de angajați ai Primăriei, au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor. Acesta a spus în acea perioadă că a plecat prin birouri să vestească și să gătească primăvara.

 „Gata, e primăvară! Am plecat pe străzi și prin birouri ca s-o vestesc și s-o gătesc cu mărțisor. C-așa-i la noi aici pe la români: Punem șnururi împletite la poale de cireși și ne cinstim cu mărțisor femeile din viață și din jur!”, a scris Piedone.

Citește și: Cristian Popescu Piedone a împărțit mărțișoare femeilor din Sectorul 5

Articolul precedentFața nevăzută a Bisericii Ortodoxe: Milioane de lei donați pentru refugiații din Ucraina
Articolul următorMarcel Ciolacu este optimist în privința situației economice a României