George Simion (captură video)

George Simion este din nou în centrul atenției după ce l-a criticat pe liberalul Pavel Popescu, președintele comisiei de Apărare. Liderul AUR a declarat că este „inadmisibil ca un om valoros ca domnul Coarnă să fie scos din comisia de apărare”, iar acesta să fie înlocuit cu o „caricatură”.

„Scoateţi profesioniştii din comisia de apărare, mai ales în momente ca acestea”, a spus Simion, în plenul Camerei Deputaţilor. Reamintim că deputatul PSD Dumitru Coarnă a fost schimbat din comisie din cauza că a votat pentru demiterea ministrului Energiei Virgil Popescu la moțiunea de cenzură.

George Simion, în conflict permanent cu regulile și bunul simț

Totodată, liderul AUR l-a criticat pe Iohannis pentru faptul că în toți acești ani de mandat nu a făcut nicio vizită oficială la Cernăuți, precizând că partidul pe care îl conduce condamnă ferm agresivitatea Rusiei și politica de „a crea insule de instabilitate.”

Replica la acuzațiile lui Simion nu a întârziat să apară, iar Pavel Popescu, președintele comisiei de Apărare, a declarat că este „inacceptabil ca un preşedinte de partid să se comporte ca un separatist din regiunile Donetsk şi Lugansk.”

„Este inacceptabil ca un coleg să vină în fiecare zi, de 20, 30 de ori la acest microfon, să îşi jignească şi să îmbrâncească colegii, indiferent din ce partid fac parte”, a spus Popescu, potrivit News.ro.

Acesta a făcut apel la colegii parlamentari să ia atitudine față de „acest separatist”, afirmând că are încredere în poporul român că nu îl vor mai vota la următoarele alegeri parlamentare. Mai mult, președintele comisiei de Apărare a anunțat că PNL va face o nouă seziare către Biroul Permanent, cu privire la comportamentul lui George Simion.

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a precizat, cu tristețe, că atunci când „ai capacitatea și curajul să gândești singur, ești sancționat.”

”Nu am nimic cu nimeni, personal, vreau doar să vorbesc despre principii. (…) PSD a înţeles să mă sancţioneze”, a mai declarat Coarnă.

Citește și : Planul lui George Simion pentru alegerile din 2024. Liderul AUR și constituirea Polului Conservator

Articolul precedentŞoferul care a tăiat cu flexul bariera din Sinaia: “Am avut o urgență!”
Articolul următorMarcel Ciolacu: PSD va propune înjumătățirea accizei la carburanți pe o perioadă determinată
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.