Foto: stiri247.ro
Foto: stiri247.ro

În cursul serii de duminică, un șofer a tăiat cu flexul bariera drumului care unește orașul prahovean Sinaia de Cota 1.400.

Polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții Primăriei Sinaia, cu privire la faptul că sistemul de închidere al unei bariere montate la intrarea pe DC 134 – Drumul Cotei 1.400 ar fi fost distrus.

Bărbatul care a tăiat bariera cu flexul susține că a intervenit o urgență. Totuşi, își asumă în totalitate răspunderea pentru ce s-a întâmplat

Acesta a povestit, în exclusivitate pentru Gândul, care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre Sorin Aldescu. Acesta este un om de afaceri care are un restaurant la Cota 1.400 și unul în București, în Parcul Herăstrău.

Contactat telefonic de sursa citată, Sorin Aldescu a explicat ce s-a întâmplat în cursul zilei de duminică și cum a ajuns să deschidă bariera cu un un flex.

“Am primit vești de acasă și a fost nevoie să plec urgent”

De regulă, toți cei care au afaceri la Cota 1400 au o înțelegere cu Poliția Locală, care ridică bariera, la anumite ore, pentru ca personalul să poată să ajungă și să plece de la serviciu. Duminică, s-a întâmplat ceva grav. Am primit vești de acasă. A fost nevoie să plec urgent. Nu aveam numărul de la Poliția Locală, așa că mi l-a dat cineva. L-am notat la repezeală și am greșit o cifră. Ca urmare, nu a răspuns nimeni. Măcar dacă ar fi răspuns, pentru că așa aș fi aflat că am format un număr greșit. Atunci, am decis să deschid singur bariera. Am scos din portbagaj un flex, pe care îl aveam la mine alături de alte unelte necesare unui om care trăiește la munte și am tăiat un șurub. Atâta tot”, a declarat, pentru Gândul, Sorin Aldescu.

Deşi a remarcat că este filmat, şoferul nu a vrut să renunțe

Acesta a declarat că a fost identificat după numărul de la mașină. După, a fost chemat la Poliție, unde a fost acuzat de distrugere.

Îmi asum tot ce s-a întâmplat. Cel mai rău îmi pare că s-a suparat domnul primar, pentru că am avut o relație bună”, a mai spus Sorin Aldescu.

Bariera este coborâtă pentru a bloca accesul șoferilor la Cota 1.400, atunci când condițiile meteo – vânt puternic sau ninsoare abundentă – pun în pericol participanții la trafic.

Articolul precedentNorvegia a interzis creșterea a două rase de câini
Articolul următorScandal în Parlament. George Simion: „Scoateţi profesioniştii din comisia de apărare şi lăsaţi caricaturile”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time