Sursa: captură video Știrile Pro Tv
Sursa: captură video Știrile Pro Tv

În cursul serii de duminică, 20 februarie, un șofer a tăiat cu flexul bariera drumului care unește orașul prahovean Sinaia de Cota 1.400.

Momentan, bărbatul nu a fost identificat, dar este căutat de poliţişti.

De asemenea, Poliția Prahova a deschis un dosar penal pentru distrugere.

În fotografia publicată pe rețelele de socializare se vede cum şoferul mânuiește flexul care, de obicei, nu este ținut într-o mașină. În acest timp, o altă persoană pare că îl așteaptă, în dreptul portbagajului deschis al unui vehicul

Bariera este coborâtă pentru a bloca accesul șoferilor la Cota 1.400, atunci când condițiile meteo – vânt puternic sau ninsoare abundentă – pun în pericol participanții la trafic, precizează publicaţia Gândul.ro.

Cu toate acestea, persoana în cauză a scos un flex și a tăiat bara metalică a barierei, pentru a facilita, în mod ilegal, accesul spre Cota 1.400.

La acest moment, polițiștii fac verificări pentru a-l găsi pe șoferul care a tăiat bariera

Polițiștii din cadrul stațiunii Sinaia au fost sesizați de către Primăria Sinaia despre faptul că persoane necunoscute ar fi tăiat cu un flex sistemul de închidere al unei bariere montate la intrarea pe DC 134 – Drumul Cotei 1.400, mai arată sursa citată.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, sistemul prezentând urme recente de tăiere, fără a mai îndeplini scopul pentru care a fost montat”, a transmis Poliția Prahova.

Articolul precedentStatul nu va putea intercepta discuţiile pe WhatsApp şi Facebook
Articolul următorPrimarul Sectorului 3 este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu
Jurnalist full-time / Pesimist part-time