Sursa foto: G4media

În noaptea de luni spre marți, un incendiu puternic a cuprins o fabrică de mezeluri din orașul prahovean Mizil. Pompierii au intervenit de urgență cu cinci autospeciale, o autoscară și două ambulanțe SMURD.

Potrivit pompierilor, flăcările au cuprins o suprafață de 7.000 mp, iar la ora 7.00, intervenția era în desfășurare. Două persoane, din rândul pompierilor, au suferit arsuri la nivelul feței și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, din primele informații, cele două victime prezintă suspiciuni de arsuri la nivelul căilor respiratorii.

Până în momentul de față nu se cunoaște cauza exactă a incendiului, aceasta urmând să fie stabilită în urma cercetărilor.

Pericol de explozie la fabrică

În această dimineață, în jurul orei 04.00 a izbucnit un incendiu puternic în Orașul Mizil la SC Ana și Cornel SRL, Depozitul Mizil –Carnia”, au precizat reprezentanții ISU Prahova.

De asemenea, fumul degajat în atmosferă provine din arderea pereților tip sandiwch, iar pompierii au anunțat că există pericol de explozie a unor butelii cu freon.  Din fericire, procesul de producție era oprit la momentul producerii incendiului.

Firma din orașul prahovean Mizil are o experiență de peste 25 de ani în producția și prelucrarea cărnii, retail și logistică. Mai mult, produsele lor sunt exportate atât la nivel național, cât și în mai multe țări din Uniunea Europeană.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, un incendiu violent a cuprins o hală de producție a fabricii Taparo din Târgu Lăpuș, județul Maramureș. Acoperișul clădirii a ars pe o suprafață de 12.000 mp, la fel și tavanul camerelor de la mansardă, toată fabrica fiind afectată de foc.

Pentru stingerea flăcărilor au fost mobilizate cinci autospeciale SVSU, patru autospeciale  ISU Maramureș și o autospecială de intervenți la înălțime. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reușit să stingă incendiul spre dimineață.

Compania Taparo este specializată în producția de echipamente medicale, în special măști de protecție.

Marcel Ciolacu, după incendiul de la fabrica Taparo: „Sprijinul pentru firmele românești trebuie demonstrat prin fapte, nu doar prin vorbe”

Articolul precedentMAE, avertisment pentru românii din Ucraina: „Pericol major – părăsiți imediat zona sau țara!”
Articolul următorGeorge Simion promite un protest pașnic și dă un ultimatum
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.