Sursa foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a anunțat că este alături de angajații de la fabrica Taparo, cea mai mare din nordul țării, după ce un incendiu a provocat pagube materiale majore.

Președintele PSD a anunțat că va discuta cu premierul României și membrii Guvernului pentru a găsi cele mai rapide forme de sprijin financiar.

„Anul trecut am vizitat fabrica din Târgu Lăpuș, unde lucrează peste 1.300 de angajați. Am vorbit cu oamenii, știu cât de importantă este această fabrică nu doar pentru întreaga comunitate locală, ci și pentru sistemul nostru sanitar, fiind vorba de un mare producător de echipamente medicale de protecție”, a scris Ciolacu.

Ciolacu: „Împreună vom depăși toate dificultățile”

De asemenea, liderul social-democrat a precizat că va lua legătura cu reprezentanții companiei, afirmând că Executivul va sprijini revenirea la locul de muncă a angajaților după incendiul devastator ce a cuprins fabrica.

„Suntem la guvernare ca să susținem economia și producătorii români mai ales când se confruntă cu momente grele: să le redăm tuturor speranța că #împreună vom depăși toate dificultățile și vom dezvolta România!”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

Reamintim că în noaptea de marți spre miercuri, un incendiu violent a izbucnit la una dintre halele de producție ale fabricii Taparo din Târgu Lăpuș, județul Maramureș. Acoperișul clădirii a ars pe o suprafață de 12.000 mp, la fel și tavanul camerelor de la mansardă, toată fabrica fiind afectată de foc.

La stingerea incendiului au intervenit patru autospeciale ISU Maramureș, o autospecială de intervenție la înălțime și cinci autospeciale SVSU. De asemenea, în sprijin au venit şi două echipaje de stingere de la ISU Cluj, echipaje de la ISU Sălaj şi ISU Bistriţa-Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Cornel Băbuț, a anunțat că nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reușit să lichideze flăcările în cursul acestei dimineți, în jurul orei 6.

Compania Taparo este specializată în producția de echipamente medicale, în special măști de protecție.

Ciolacu: „Este posibil să avem o majorare la toate veniturile”

Articolul precedentRafila susține că limbajul lui Ghinea lasă de dorit: „M-am gândit la chestiunea cu cei şapte ani de acasă”
Articolul următorMesaj ferm din partea producătorilor români: Plafonarea prețurilor duce la faliment. Cîțu: „Aşteptăm soluţiile de la Guvern”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.