Foto: Știrile Pro Tv
Foto: Știrile Pro Tv

Un tramvai nou-nouț din Arad a fost distrus de călători încă din prima zi în care a fost pus în circulație.

Mai mulți arădeni sunt căutați, în acest moment, de către Poliţia Locală.

Vehiculul Imperio Civitas este absolut nou și a fost pus în circulație la Arad. Cu toate acestea, chiar în timpul probelor pe care acesta le făcea în oraș, mai multe persoane au mâzgâlit, pătat și aruncat cu gunoaie în interiorul vagonului.

Tramvaiul a circulat în probe în oraş pentru a parcurge 300 de kilometri. În prima zi în care a circulat cu călători s-au constatat distrugeri

Primul tramvai Imperio Civitas pus în circulaţie, dintre cele 28 contractate de Primăria Arad, are distrugeri după numai o zi în care a avut călători.

Angajaţii Companiei de Transport Public (CTP) au constatat că este mâzgălit în interior cu marker negru, are tapiţeria pătată pe unele scaune. De asemenea, în vagon se aflau gunoaie aruncate, arată Știrile Pro Tv.

Am găsit mâzgăleli cu marker negru în interiorul tramvaiului, tapiţerie pătată şi multă mizerie. Având în vedere că aceste tramvaie au supraveghere video atât la interior, cât şi la exterior, am extras imaginile surprinse şi le predăm Poliţiei Locale pentru a găsi persoanele vinovate”, a declarat Directorul CTP Arad, Claudiu Godja.

Persoanele vinovate au fost filmate cu ajutorul camerelor video cu care vehiculul este dotat

Directorul CTP Arad a adăugat că acesta este primul tramvai din noul model Imperio. Vehiculul este produs la fabrica Astra Vagoane Călători Arad.

Mai avem unul primit care se află în probe. Săptămâna aceasta îl primim pe al treilea. Restul din lotul achiziţionat de administraţia locală vor sosi de anul viitor”, a mai afăugat directorul CTP Arad.

Articolul precedentPSD și-a atins cele trei obiective majore în privința bugetului pentru anul 2022
Articolul următorPalatul Parlamentului, luat cu asalt de AUR
Jurnalist full-time / Pesimist part-time