Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde/Mihai Solovastru Photography
Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde/Mihai Solovastru Photography

200 de voluntari au participat, în cursul zilei de sâmbătă, la prima plantare a toamnei din Pădurea Comunitară Cama.

Alături de voluntari, au fost prezenți și membrii comunității giurgiuvene, donatorii individuali și reprezentanții companiilor partenere.

Asociația Mai Mult Verde a precizat că, în Giurgiu, au fost plantați primii 5.000 de puieți donați în cadrul programului ”Fă Cadou un Copac”.

O mențiune specială pentru cei 30 de elevi de la Școala Mihai Eminescu din Giurgiu și pentru studenții Facultății de Georgrafie din cadrul Universității București care au ales să planteze alături de noi”, au transmis membrii asociației pentru protecția mediului, prin intermediul unui comunicat postat astăzi, 21 noiembrie, pe contul de Facebook.

Cei 15.440 de copaci donați anul acesta prin programul ”Fă cadou un copac” vor deveni parte integrantă din Pădurea Comunitară Cama, o pădure a comunității și a diversității

Sursă foto: Facebook/Mai Mult Verde/Mihai Solovastru Photography

Membrii asociației Mai Mult Verde au mulțumit tuturor celor prezenți sâmbătă la Giurgiu și celor peste 200 de donatori și persoane fizice care au ales să facă un cadou verde persoanelor dragi.

Mulțumim companiilor care ne-au susținut anul acesta eforturile de împădurire: Turbomecanica S A, EY Romania, Rhein Vision, SYKES Romania, Farmaceutica REMEDIA S.A., Enviro Pack Consult, Cms Cameron McKenna, 123FormBuilder, Ergoliv, Adinish.com, Anais, Loop Yoga, Turnul Artelor”, au adăugat reprezentanții asociației.

Articolul precedentMinistrul Budăi, în vizită astăzi în Parlament, la „Ora Guvernului”
Articolul următorCutremur în Indonezia: peste 40 de persoane au murit și alte 700 sunt rănite
Jurnalist full-time / Pesimist part-time