Foto: Facebook/Asociația Mai Mult Verde
Foto: Facebook/Asociația Mai Mult Verde

Cu toate că a plouat toată noaptea, peste 300 de voluntari au ales să fie alături de Ascoiația Mai mult Verde, la plantarea din cadrul programului ”Fă cadou un copac”.

Pagina oficială a Asociației a publicat, în cursul zilei de ieri, o serie de fotografii care demonstrează că, prin voluntariat, românii sunt mult mai uniți în fața problemelor de mediu.

Asociația Mai Mult Verde: ”Primăvara este când îți vine să fluieri, chiar dacă pantofii îți sunt plini de nămol”

Voluntarii au venit echipați cu bocanci și cu pelerine de ploaie. Au fost prezenți voluntari din cadrul asociației MaiMultVerde, din cadrul Organizației Naționalle Cercetașii României, donatori individuali și reprezentanți ai companiilor partenere.

Împreună, am plantat, sâmbătă, 10.000 de puieți din 12 specii, pe o suprafață de 2 ha, la Mârșa, în județul Giurgiu”, au precizat, pe contul de Facebook, membrii Asociației pentru protecția mediului.

Foto: Facebook/Asociația Mai Mult Verde

Campania a fost susținută de 380 de donatori, voluntari de toate vârstele și sponsori

Aceștia au adăugat că, prin împădurire, terenurile degradate sunt ajutate să își recapete vigoarea. Plantarea de copaci în astfel de zone are o mulțime de beneficii pentru natură: contribuie la îmbunătățirea calității mediului în zonă, prin redarea unei suprafețe în prezent degradate circuitului natural și îmbunătățirea calității și stabilității solului.

Mulțumim tuturor celor prezenți sâmbătă, celor peste 380 de donatori persoane fizice care au ales să facă un cadou verde persoanelor dragi, mulțumim sponsorului prinicipal Uniprest Instal și companiilor care ne-au susținut anul acesta eforturile de împădurire”, au scris membrii Asociației Mai Mult Verde.

Articolul precedent255 de amenzi au fost aplicate șoferilor din Bacău, într-o singură zi
Articolul următorCompaniile aeriene din Marea Britanie anulează sute de zboruri
Jurnalist full-time / Pesimist part-time