Foto: Facebook/Poliția Locală a Municipiului Bacău
Foto: Facebook/Poliția Locală a Municipiului Bacău

Record de amenzi în județul Bacău: polițiștii au aplicat nu mai puțin de 255 de sancțiuni, iar 40 de permise au fost reținute, în doar o singură zi.

Amenzile continuă după ce, în perioada 21-27 martie, polițiștii rutieri au acționat, pe drumurile publice din judeţ pentru depistarea și sancționarea șoferilor care încalcă limita legală de viteză.

Recordul de viteză a fost de 124 km/h pe un drum din Bacău, cu limita stabilită la 50 km/h

Polițiștii au aplicat duminică 255 de amenzi, dintre care 237 pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, anunță Bacău.net, citat de G4 Media.

Din cele aplicate la regimul rutier, 135 au fost aplicate vitezomanilor, 5 pentru depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri.

Peste 80 de efective formate din poliţişti rutieri şi de ordine au participat la această acțiune

Dintre cele 40 de permise rețiunte de către polițiștii rutieri, 28 au fost suspendate pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, 5 permise au fost reținute pentru depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri.

În plus, 6 conducători auto au rămas fără certificate de înmatriculare.

Recordul de viteză stabilit duminică, 3 aprilie, a fost al unui băcăuan care circula cu 124 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 50 km/h, mai arată sursa citată. În acest caz, conducătorului auto i-a fost suspendat permisul, pentru o durată de 120 de zile.

Conform Bacău.net, în doar o săptămână, polițiștii băcăuani au dat peste 700 de amenzi și au reținut 149 de permise de conducere.

Articolul precedentPreședintele Forța Dreptei critică pe toată lumea. Ce l-a nemulțumit în seara când Zelenski le-a vorbit românilor
Articolul următorGiurgiu: 300 de voluntari au participat la campania de împădurire ”Fă cadou un copac”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time