Vlad Voiculescu, despre intervenția președintelui: „prea târziu”

Restricțiile „de luni”, insuficiente și prea târziu adoptate

Foto: Aktual 24

Imediat după intervenția președintelui Klaus Iohannis, de aseară, fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu, a reacționat, spunând că măsurile anunțate au venit prea târziu, acestea fiind, deopotrivă, insuficiente situației grave în care se află acum țara noastră.

Vlad Voiculescu: „Too little, too late. Dintre măsurile anunțate de președinte, vacanța copiilor este singura care ar putea avea efect pe termen scurt. Prea puțin”

Vlad Voiculescu a ținut să puncteze că măsurile anunțate de Klaus se vor lua abia de peste cinci zile. „Nu am mai văzut nicăieri și nu este de înțeles cum măsuri atât de urgente sunt pregătite de ieri, anunțate azi, aplicate abia peste 5 zile. Prea târziu. Prea puțin, prea târziu.Mii de familii în plus își vor pierde mamele, tații, bunicii, copiii din cauza acestei lașități.Fără exagerare, nu știu cum dorm oamenii ăștia. Din fotografia de mai jos nu este unul singur care să nu înțeleagă ce se întâmplă și ce e de făcut. Mi-aș dori ca măcar unul să fi avut curajul să fi spus ceva la acea masă. Măcar pentru propria conștiință”, a mai scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

În cursul serii trecute, în urma unei ședințe la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a anunțat că de luni se vor introduce noi restricții care, în mare parte, îi vor viza pe nevaccinați.

Vlad Voiculescu, despre intervenția președintelui: „prea târziu”
Foto: presidency.ro

Citește și: Ludovic Orban cere demisia lui Florin Cîțu

Articolul precedentMoise Guran: ”Suntem vinovați. Eu, tu și toți cei care i-au votat pe acești ticăloși”
Articolul următorDacian Cioloș, atac dur la PNL: „Este de neînţeles ce doreşte acest partid”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.