Dacian Cioloș (captură video)

Liderul USR, Dacian Cioloș, a lansat un atac la adresa PNL. Demnitarul e de părere că nu se poate îndepărta de la putere și nu înțelege de ce liberalii dau vina pentru criza sanitară ce a cuprins întreaga țară pe Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

„Este de neînţeles ce doreşte acest partid care ne trimite mesaje de împăcare, în timp ce în public continuă cu dezinformări” a transmis Cioloş pe pagina sa de Facebook. Mai mult, Cioloș acuză Partidul Național Liberal că dezinfomrează publicul.

„Este pur şi simplu de neînţeles ce doreşte în realitate acest partid care, pe de-o parte, ne trimite mesaje de împăcare, în timp ce în public continuă cu dezinformări de cea mai joasă speţă”, a mai precizat liderul USR.

Cioloș: „Florin Cîțu, un om care nu se poate dezlipi de putere”

Parlamentul nu a acordat votul de încredere guvernului propus de Cioloș, motiv pentru care astăzi, 21 octombrie, președintele Iohannis așteaptă partidele parlamentare la negocieri. Cioloș îl acuză pe premierul demis Florin Cîțu de folosirea banilor publici pentru campanii „otrăvite”.

„De la demiterea sa și până de curând, am făcut pur și simplu terapie cu un om care nu se poate dezlipi de putere. Și nu sunt singurul. Dar să te contrazici de la o zi la alta și să ajungi să faci campanii otrăvite din bani publici împotriva celor cu care spui că ai vrea să mai lucrezi nu are nici un sens. Nici nu mai comentez latura morală.”, a scris Dacian Cioloș.

Conform decizie Bex al PNL, partidul va merge la consultările de la Cotroceni cu Florin Cîțu ca propunere pentru funcția de prim-ministru. Dan Vîlceanu a precizat că singura variantă pentru a scoate țara din criză e formarea unui guvern în jurul Partidului Național Liberal.

Astăzi, 21 octombrie, președintele Klaus Iohannis așteaptă partidele parlamentare la consultări.

Programul consultărilor de la Cotroceni

Ora 11.00 – Partidul Național Liberal

Ora 11.30 – Partidul Social Democrat

Ora 12.00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România

Ora 12.30 – Uniunea Salvați România

Ora 13.00 – Alianța pentru Unirea Românilor

Ora 13.30 – Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale

Cioloș: ”Prețul trezirii va fi plătit de cetățeni: în decese, facturi umflate, școli fără căldură”

Articolul precedentVlad Voiculescu, despre intervenția președintelui: „prea târziu”
Articolul următorTimișoara ar putea rămâne fără apă caldă și căldură
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.