Dan Vîlceanu s-ar duce tot cu Florin Cîțu la Cotroceni

Surse spun că PSD și PNL s-ar pregăti să oprească „războiul” timp de șase luni și să colaboreze „spre binele țării”

Dan Vîlceanu (captură video)

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, sugerează că noua propunere a liberalilor, pentru a ocupa funcția de premier, ar putea fi tot Florin Cîțu. Dacă ipoteze se va adeveri, scenariul potrivit căruia Dacian Cioloș a fost propus de președintele Klaus Iohannis tocmai pentru a fi respins și pentru a pava calea lui Cîțu înapoi la Palatul Victoria, devine din ce în ce mai plauzibil.

Dan Vîlceanu: „La acest moment noi avem o decizie a Biroului Executiv”

Dan Vîlceanu a menționat, de asemenea, că în această dimineață, de la ora 10:00, PNL a convocat o ședință a Biroului Permanent Naţional, „este un organism din care fac parte toţi preşedinţii de organizaţii ai PNL – şi vom decide în consecinţă. La acest moment nu există o altă decizie a PNL”, a spus Dan Vîlceanu, întrebat de Digi24 dacă PNL urmează să îl propună tot pe Florin Cîțu pentru funcția de premier.

Mai mult, acesta a fost întreabat, de asemenea, dacă există posibilitatea ca deciza BPN să difere de cea luată de Biroul Executiv, referitor la propunerea de premier PNL. La această întrebare, Dan Vîlceanu a ales să spună că „E posibil orice. Noi avem o decizie la momentul ăsta, vom vedea ce se va întâmpla mâine, dar la momentul ăsta nu pot să vă dau alt răspuns, pentru că e deja o decizie”, a mai spus Vîlceanu.

Mai mult, surse din partid spun că PSD și PNL s-a pregăti să oprească „războiul” timp de șase luni și să colaboreze „spre binele țării”.

Citește și: Dacian Cioloș, atac dur la PNL: „Este de neînţeles ce doreşte acest partid”

Articolul precedentTimișoara ar putea rămâne fără apă caldă și căldură
Articolul următorMită la ANAF Constanța: doi inspectori au fost reținuți după un flagrant
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.