Sursa foto: Edupedu

Mai mulți elevi olimpici naţionali şi internaţionali ai unei școli din București dau gratuit de doi ani meditații online elevilor de gimnaziu care se pregătesc pentru participarea la olimpiade sau la examenele de evaluare naţională, potrivit ziare.com.

„Oricine se poate înscrie. Elevii de gimnaziu, a V- a, a VI-a, a VII – a şi a VIII-a, în curând sperăm ca şi liceu. Înscrierile se pot face pe siteul nostru limitless-edu.ro, momentan nu am deschis încrierile, se vor face în octombrie – noiembrie, veţi găși formularul de înscriere şi ne puteţi contacta pentru orice detaliu.”, a declarat o elevă olimpică.

Câțiva dintre elevii implicați în proiect au explicat cum a fost gândită inițiativa.

Potrivit unei eleve olimpice, sunt 200 – 300 şi chiar mai multe înscrieri ale copiilor în fiecare an, ceea ce este foarte îmbucurător

Aceasta a mai explicat că există grupa de olimpiade pentru fiecare an de studiu, există şi grupa de clasă şi grupa pentru evaluare naţională pentru copiii de clasa a VIII-a.

„Am făcut acest demers pentru că în primul rând eu personal vin din provincie, eu am venit în Bucureşti în clasa a IX-a şi ştiu că e mai greu pentru cei de acolo. Lucrez la matematică pentru că performanţa nu se poate obţine doar la orele de la şcoală şi cumva, făcând asta dintotdeauna, a devenit o obişnuinţă. Iniţial, când am fondat acest proiect nu ştiam ce amploare va lua. Lucrăm cu câţiva copii în fiecare duminică şi acum am ajuns să avem 20-30 de profesori elevi care predau matematică, informatică, fizică şi chimie. .Avem şi grupa de olimpiade pentru fiecare an de studiu, avem şi grupa de clasă şi grupa pentru evaluare naţională pentru copiii de clasa a VIII-a şi ne dorim pe viitor să facem şi pentru liceu”, a declarat eleva.

Grecia va oferi subvenții graduale consumatorilor care vor economisi energia electrică

Articolul precedentCraiova va extinde iluminatul public cu ocazia Crăciunului în mai multe cartiere
Articolul următorDroguri „pe alese” descoperite la Sunwaves. Doi bărbați au fost arestați