Locuitorii orașului Cernavodă vor fi din nou afectați de o nouă sistare temporară a furnizării apei potabile, de data aceasta pentru a permite executarea lucrărilor de racordare la noul sistem centralizat de alimentare cu apă de pe strada Răzoare.

Întreruperea apei potabile în Cernavodă va avea loc marți, 25 iulie 2023, în intervalul orar 08.00 – 16.00

Zonele afectate de întreruperea furnizării apei vor cuprinde străzile Victoriei, Răzoare, Fundătura Răzoare, Viilor cu adiacente, Ioachim Ionașcu, Ghioceilor, Prelungirea Seimeni cu adiacente, Cartier Tudor Vladimirescu, Spitalul Orășenesc Cernavodă și Utilități Publice – Gospodăria Comunală Cernavodă.

Aceste lucrări fac parte din proiectul CL24, denumit „Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă”, evaluat la aproximativ 56 milioane lei, fiind finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

RAJA, furnizorul local de apă, își prezintă scuzele pentru disconfortul creat abonaților. De asemenea, vine cu asigurări că echipele de intervenție ale constructorului, împreună cu formațiile de lucru ale RAJA, vor depune toate eforturile pentru a finaliza lucrările și a relua furnizarea apei potabile într-un timp cât mai scurt.

În timpul perioadei de sistare, se recomandă utilizatorilor afectați să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic

Investițiile efectuate în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă au în vedere asigurarea unor servicii de calitate și îmbunătățirea condițiilor de trai ale comunității.

Articolul precedentCurtea de Apel Napoli a dispus predarea lui Darius Vâlcov autorităților române
Articolul următorPSD, în continuare în topul încrederii alegătorilor