Emanuel Ungureanu: „De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîțu?”

Deputatul USR PLUS îl acuză, de asemenea, pe președintele Iohannis că ar fi complice abuzului de putere comis de Florin Cîțu. Cât despre premier, Ungureanu afirmă că abia așteaptă următoarea moțiune de cenzură

Emanuel Ungureanu, deputat USR PLUS / Foto: Bugetul.ro

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, remarcă faptul că au trecut deja trei zile de când opinia publică a fost înștiințată de presupusele abuzuri de putere comise de premierul Florin Cîțu, iar DNA nu a ridicat niciun deget. „De ce nu vine DNA să-l ia…pe Cîțu? Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu”, a comentat Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Emanuel Ungureanu: „Domnul premier Cîțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Cîțu la șefia PNL”

Mai mult, Ungureanu observă faptul că Liviu Dragnea a fost închis pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. „Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman. Faptul că primul ministru Cîțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?”, se întreabă Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR PLUS și-a amintit, de asemenea, cum, în urmă cu câteva luni, premierul Florin Cîțu se afișa cu un tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin „Noi nu luăm prizonieri”, de vreme ce, în prezent, ar ține „ostatice” reformele promise românilor.

„Lui Cîțu i s-a umflat capul de la putere”, subliniază Emanuel Ungureanu, adăugând că președintele Klaus Iohannis ar fi complice abuzurilor de putere comise de premier.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.

A mai spus Ungureanu, adăugând că abia așteaptă următoarea moțiune de cenzură

Citește și: Cîțu se luptă prin tribunale cu fratele lui. Miza: un teren de 1,5 milioane de euro

Articolul precedentLiber la crimă! Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență interpretabilă care permite uciderea urșilor
Articolul următorSocial democrații au un sondaj care le atribuie 34% dintre voturile românilor. Cum au câștigat cinci procente
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.