Cîțu se luptă prin tribunale cu fratele lui. Miza: un teren de 1,5 milioane de euro

Terenul de 75 de hectare, aflat într-o zonă foarte bine cotată, ar fi fost donat de părinți celor doi frați Cîțu

Florin Cîțu (Foto: Facebook)

Potrivit informațiilor, premierul Florin Cîțu s-ar afla în plin proces cu propriul frate. Mai exact, Cîțu se luptă cu acesta pentru un teren de 75 de hectare, donație de la părinți. Mai mult decât atât, terenul situat într-o zonă foarte bună, în localitatea Voineasa, pe malul lacului Vidra (învecinat cu domeniul de schi Transalpina-Voineasa), ar valora, nici mai mult, nici mai puțin decât 1,5 milioane de euro, informează realitatea.net.

Florin Cîțu și fratele lui se „târăsc” reciproc prin tribunale – spune presa

Informația a fost pusă pe tapet de jurnalistul Mihai Belu, cel care a declarat, potrivit sursei citate anterior, că cei doi frați Cîțu s-ar lupta prin tribunale pe acest teren, de vreme ce fiecare ar fi primit câte jumătate, de la bun început. „Într-adevăr, e un teren de excepție, situat lângă o pârtie de schi, iar cei doi frați se judecă, în contextul în care fiecare a primit 50% din această proprietate. Trebuie să vedem dacă această judecată nu ascunde alte afaceri de dinainte ca Florin să ajunga premier. Această informație îl aduce în lumina refletoarelor pe fratele lui Cîțu. Acesta se pare ca are afaceri în județul Vâlcea, ocazie cu care vor intra în atenția publică. Fratele premierului nu a ajuns deloc în atenția presei de când Florin a intrat în politică. E o problemă atunci când ajungi să te judeci cu propriul fratele, arată o tensiune în sânul familie, ce poate scoate la iveală mai multe probleme”, a scris Mihai Belu despre Florin Cîțu.

Până în acest moment, premierul Florin Cîțu nu a emis niciun punct de vedere referitor la informațiile apărute în presă. Cu toate astea, în 2020, presa de profil remarca un litigiu între familia fostului ministru de Finanțe și Regiunea Națională a Pădurilor Romsilva prin Direcția Silvică Vâlcea. Motivul discordiei îl reprezenta retrocedarea unui teren aflat „la aceeași adresă”.

Citește și: Referendum: Viktor Orban vrea să știe ce părere are Ungaria despre controversata lege anti-LGBTQ

Articolul precedentReferendum: Viktor Orban vrea să știe ce părere are Ungaria despre controversata lege anti-LGBTQ
Articolul următorLiber la crimă! Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență interpretabilă care permite uciderea urșilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.