Sursă foto: Facebook/Alexandrov Adrian
Sursă foto: Facebook/Alexandrov Adrian

Partenerul Elenei Udrea a precizat că a fost prezent în sala de judecată, luni, la recursul făcut de fostul ministru.

Potrivit declarațiilor făcute de Adrian Alexandrov, Udrea are încredere că se va putea corecta condamnarea sa, care ar fi fost una ”abuzivă”.

Partenerul Elenei Udrea: ”Am încercat să îi arăt o poză cu fetița, dar nu ne-a lăsat”

Am fost și ieri și am văzut-o, că am fost la penitenciar. Avocații au pregătit apărarea, sper ca acest complet de judecată să repare sau să îndrepte abuzul făcut în dosarul Elenei.M-am pus mai lângă ea, am încercat să îi arăt o poză pe telefon cu cea mică, însă doamna care o păzea nu ne-a lăsat”, a declarat Adrian Alexandrov.

Alexandrov a mai declarat că fostul ministru a slăbit mult din cauza stresului, iar vizitele sunt foarte dificile, desfășurându-se, conform procedurii, în spatele unui geam

Îmi e greu să merg cu cea mică în vizită pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam, nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Ea nu știe ce face mama ei și unde e, încerc să o țin cât pot departe de ceea ce se întâmplă cu ea. I-am spus că este la muncă, are treabă și va veni curând. Ea nu are percepția timpului la vârsta asta. A slăbit foarte mult. Cred că mai mult pe fond de stres, ca și mine de altfel”, a spus Adrian Alexandrov”.

Nu este pentru prima dată când Alexandrov susține că partenera sa este supusă abuzurilor.

În cursul lunii aprilie, acesta a făcut apel inclusiv la Avocatul Poporului, cerând ca Udrea sa să beneficieze de o ”judecată dreaptă și corectă”.

Articolul precedentMai multe sectoare din Capitală rămân fără apă caldă
Articolul următorPrimarul Sectorului 2 propune o bursă de mii de lei pentru campionii mondiali la discipline olimpice
Jurnalist full-time / Pesimist part-time