Sursă foto: Facebook/Alexandrov Adrian
Sursă foto: Facebook/Alexandrov Adrian

Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, lansează un nou apel pe contul de socializare cerând, de această dată, intervenția Avocatului Poporului.

În mesajul public, transmis pe contul personal de Facebook, iubitul Elenei Udrea a precizat că a lecturat știrile apărute în legătură cu cazul partenerei sale și a descoperit un articol în care era redată declarația Avocatului Poporului.

Prin urmare, în baza declarației, Adrian Alexandrov a luat decizia de a lansa un apel public către Renate Weber.

Renate Weber: ”Există judecători ignoranți sau de rea credință care vor interpreta abuziv decizia CJUE și vor înlătura obligativitatea deciziilor CCR”

Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematica. Nu pentru că proclamă supremația dreptului european, căci acolo unde acest drept există el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art 11 din Constituție. Ci pentru că deschide o portiță prin care judecători ignoranți sau de rea credință (există și aceste categorii, din păcate) vor interpreta abuziv decizia CJUE și vor înlătura obligativitatea deciziilor CCR. Practic vor încalcă Legea fundamentală a României, iar de la acest moment încolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranți să înțeleagă decizia CJUE, fie au o agenda proprie în afară principiilor statului de drept”, se precizează în declarația Avocatului Poporului.

Partenerul Elenei Udrea: ”Ne dorim  o judecată dreaptă și corectă!”

Considerând că declarația explică și cazul partenerei sale, Adrian Alexandrov roagă, în mod public, ca Avocatul Poporului să intervină.

Prin urmare, acesta îi cere lui Renate Weber să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE.

Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român. V-ați consacrat ca fiind o femeie curajoasă. Sunteți mamă, luptați că o mamă! Ne dorim o judecată dreaptă și corectă!”, a scris acesta astăzi, 14 aprilie, pe contul de Facebook.

Articolul precedentCiucă rămâne în umbra lui Cîțu. De ce premierul nu merge la Kiev
Articolul următorAnul 2021 a reprezentat un record de producție pentru Combinatul siderurgic din Galați
Jurnalist full-time / Pesimist part-time