Foto: Facebook/Radio Eco Natura
Foto: Facebook/Radio Eco Natura

Continuă reparațiile efectuate de Compania Municipală Termoenergetica, fiind afectate mai multe sectoare din Capitală.

Prin urmare, până în data de vineri, va fi înlocuită o curbă din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm.

Aproximativ 140 de blocuri din Sectorul 3 din București nu vor avea apă caldă

Având în vedere faptul că lucrările se desfăşoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice şi module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri şi spitalele Colentina şi Fundeni”, se precizează în comunicatul companiei.

Blocurile afectate sunt situate și în sectoarele 1 şi 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Şoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei şi Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zănoagei, Maşina de Pâine şi Judeţului, Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Aviaţiei, Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum şi strada Baicului.

Potrivit comunicatului, dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Alte sute de blocuri din Capitală și un spital rămân fără apă caldă până pe data de 3 iulie

În cursul săptămânii trecute, Compania Municipală Termoenergetica preciza că, începând din data de 14 iunie, se vor executa lucrări de primă urgență pentru înlocuirea conductelor de tur și de retur cu diametrul de 1.100 mm din Magistrala Berceni.

Prin urmare, mai multe blocuri și un spital din București vor rămâne fără apă caldă până în data de 3 iulie 2022.

Articolul precedentRomânii, tot mai îngrijorați de o eventuală criză economică
Articolul următorPartenerul Elenei Udrea: ”A slăbit foarte mult. Cred că mai mult pe fond de stres, ca și mine de altfel”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time