Zi cu ghinion pentru transportul în comun

Un microbuz de persoane din județul Galați a fost lovit frontal de un alt autoturism în care se aflau două persoane. Între timp, locomotiva unui tren care se deplasa de la Craiova spre București s-a stricat, iar călătorii au așteptat mai bine de o oră jumătate intervenția

Imagine cu scop ilustrativ / preluare CTNews.ro

Zi cu ghinion pentru transportul în comun, astăzi. Două situații nefericite au avut loc, luni, în județele Galați și Olt. Ambele au avut legătură cu transportul de pasageri. Dacă în primul caz vorbim despre o locomotivă aparținând unui tren care trebuia să ajungă în gara București Nord, în cel de-al doilea caz este vorba despre un microbuz gălățean implicat într-un accident rutier.

O locomotivă a unui tren care mergea de la Craiova la București s-a stricat în județul Olt

Conflict în trafic, rezolvat cu crosa de golf

Primul incident nefericit a avut loc în județul Olt. Trenul IR 1596, care mergea de la Craiova spre București Nord s-a oprit în stația Fărcășele, din județul Olt, după ce locomotiva acestuia a cedat. În ciuda încercărilor de „resuscitare”, aceasta nu a mai putut fi pusă în funcțiune de mecanicii trenului, așadar călătorii au fost nevoiți să aștepte aproximativ o oră și jumătate, până ce a fost adusă o nouă locomotivă care să-i ducă pe aceștia la destinație.

Un microbuz destinat transportului în comun de persoane a fost lovit frontal pe DN 25, în imediata apropiere a localității gălățene Șendreni

Conform polițiștilor gălățeni, în urma accidentului mai multe persoane au primit îngrijiri medicale pe loc de la echipa medicală de intervenție venită la fața locului. Unul dintre călători a fost transportat la spital, în urma rănirii survenite în urma accidentului. Mai mulți călători au suferit atacuri de panică, însă au refuzat să fie transportate la spital.

Accidentul s-a produs după ce cele două autoturime s-au lovit frontal. Poliția din Galați face cercetări pentru a stabili cauzele, însă și vinovații pentru producerea accidentului. Mai mult, aceștia au deschis inclusiv un dosar penal.

Articolul precedentMinistrul Dezvoltării vrea eliminarea unor restricții pentru rezolvarea problemei arhitecților șefi
Articolul următorCîțu, ca senator, ar vrea ca data la care PNL a câștigat alegerile europarlamentare să fie declarată Zi Națională
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.