Conflict trafic (captură video Europol)

O filmare făcută publică de sindicatul Europol, pe Facebook, ne arată cât de departe se poate merge în cazul unui conflict în trafic. Concret, doi tineri ce se aflau într-un BMW au blocat o Dacie Logan ce se afla în spatele său, iar cu o crosă de golf, șoferul bolidului a încercat să își facă dreptate, făcând praf geamul mașinii blocate.

„Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.  Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, au scris cei de la Europol, pe pagina lor de socializare.

Potrivit Europol, agresorul va fi cercetat înstare de libertate. „Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic”, cu precizarea că în cazul de față, „pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun activist, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”.

Corpul de Control al IGPR, la Buzău în cazul bărbatului agresat

Articolul precedentTanczos Barna nu știe numărul urșilor din România, dar știe clar că trebuie să-i controleze, prin împușcare
Articolul următorAsociația ACCEPT trage un semnal de alarmă: sistemul opresiv din România a făcut mii de victime în rândul comunității LGBTQ+