Facebook/ Cosmin Nicolae
Facebook/ Cosmin Nicolae

Muncitorii care au efectuat lucrări în proximitatea podului Otopeni au vopsit atât balustradele podului, cât și autoturismele aflate în trecere sau parcate.

Celebrul ”Dorel” a lovit din nou, de data asta în Otopeni, unde a vopsit balustradele podului ”cu tot ce era prin zonă”: oameni, mașini în trecere sau parcate, arată Știrile Pro TV.

Șoferii care și-au lăsat mașinile parcate sub podul Otopeni din nordul Bucureștiului au primit amenzi pentru parcare neregulamentară și au rămas cu mașinile vopsite în roșu

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au aplicat sancțiuni celor care au parcat neregulamentar. Astfel, fiecare șofer a primit 2 puncte amendă, a câte 145 lei punctul.

Prin urmare, proprietarii sunt aşteptaţi să-şi ridice autoturismele, cu tot cu amenda din parbriz. Cu toate acestea, un șofer a depus reclamație pentru distrugere.

Un bărbat a reclamat faptul că pe autoturismul său a găsit mai multe pete de vopsea

La data de 20 mai a.c., în jurul orelor 16:45 s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Otopeni un bărbat, care a sesizat faptul că, în cursul zilei de astăzi, a observat pe autoturismul său, parcat la adresa de domiciliu, mai multe pete de vopsea, despre care susţine că ar fi fost produse la data de 18 mai a.c., în jurul orelor 22:00, în timp ce întorcea sub podul situat lângă aeroportul din Otopeni, de către nişte persoane care vopseau gardurile din această zonă. În prezent poliţiştii oraşului Otopeni efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Valoarea prejudiciului este greu de calculat, iar pozele în care mai multe autoturisme au fost pătate cu vopsea roșie au devenit virale pe Facebook.

Articolul precedentProfesorii vor fi nevoiți să își înființeze PFA pentru a oferi meditații
Articolul următorPreşedintele ANAF anunţă implementarea unei aplicaţii mobile pentru contribuabili
Jurnalist full-time / Pesimist part-time