Sursa foto: Facebook

Compania aeriană moldovenească HiSky a început pe 9 mai operarea primelor zboruri de pe Aeroportul „Henri Coandă” din Capitală.

Pasagerii din București vor putea călători cu HiSky spre Timișoara și Cluj, dar au și opț de a pleca în străinătate, mai exact în Israel, Tel Aviv. De asemenea, în această vară vor opera mai multe zboruri charter către diferite destinații exotice.

Odată cu deschiderea bazei din Capitală, compania aeriană a lansat și conceptul de SMART COST.

(…) un concept de călătorie care păstrează principiile de preţ low-cost însă se bazează pe comportamentele şi nevoile pasagerilor în stabilirea orarului de zboruri şi a gamei de servicii adiţionale”, au anunțat reprezentanții companiei.

„Începem să conturăm una dintre strategiile de dezvoltare HiSky, trafic de business pentru piaţa din România”

Mareș Cărăvan, directorul comercial HiSky Europe, a declarat că în fiecare dintre cele cinci zile lucrătorare vor exista câte două zboruri din București spre Cluj și Timișoara și retur.

De asemenea, prin deschiderea rutelor interne din București către alte orașe se va contura una dintre strategiile de dezvoltare ale companiei aeriene moldovenești.

„Oferim posibilitatea pasagerilor de întoarcere în aceeaşi zi, fie că zboară din capitală către provincie sau invers. De asemenea, orele de zbor au fost stabilite astfel încât să acomodeze un program confortabil pentru ajungere la aeroportul de plecare şi sosire în oraşul de destinaţie”, a spus Cărăvan.

Compania aeriană are în momentul de față peste 200 de angajați, dintre care mai mult de jumate sunt personal de zbor. Printre piloții care operează curse regulate este chiar directorul general al companiei Iulian Scorpan, pilot cu peste 20 de ani de experiență de zbor.

Acesta a precizat că își dorește să fie onești cu pasagerii companiei și să comunice foarte clar cine sunt și ce oferă pentru prețul pe care îl plătesc.

„Am realizat că există încă nevoie în piaţă pentru furnizori de servicii de transport aerian sigur, eficient, cu un raport corect calitate-preţ. Acesta este segmentul pe care am poziţionat compania. Ne dorim în principal să fim oneşti cu pasagerii noştri şi să comunicăm foarte clar cine suntem şi ce oferim pentru preţul pe care ei îl plătesc, a declarat Iulian Scorpan.

Reamintim că HiSky a fost înființată în urmă cu doi ani, iar până la finalul anului trecut a avut peste 200 de mii de pasageri transportați. Companie aeriană moldovenească operează zboruri din Cluj-Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Iași și Chișinău. După deschiderea hub-ului de la Bucureşti, operatorul anunţă pentru sezonul de iarnă începerea deschiderea a încă 2 destinaţii interne, Oradea şi Iaşi şi a altor 10 destinaţii din Europa.

Citește și articolul: CEO Wizz Air: ”Tarom și Blue Air se îndreaptă spre eșec”

Articolul precedentFlorin Cîțu va vizita mai multe țări din Europa
Articolul următorGarda de Mediu în acțiune. În primele patru luni a aplicat amenzi de zeci de milioane de lei
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.