Copreședintele PAUR, Claudiu Târziu a declarat, la Antena3, că nu se va opri din cooptarea de noi membri în partidul pe care îl conduce alături de George Simion. Astfel, după intrarea în rândurile Partidului Alianța pentru Unirea Românilor a doi foști membrii ai USR, dar nu orice fel de membri, ci chiar fondatori, Târziu a anunțat că mai sunt și alte persoane cu care împărtășește valorile de „AUR”, în același timp a și refuzat cererea unora care au venit cu toată filiala să bată la „ușa” partidului surpriză la alegerile din decembrie.

„Nu este o surpriză și, în ciuda aparențelor, nu este o chestiune bruscă. Noi am făcut apel pe întreg anul trecut, către toate forțele naționale conștiente de ceasul de cumpăna pe care îl traversează România, care cred în aceleași valori ca și noi să ne reunim sub aceeași siglă. În sensul acesta am purtat discuții cu multe personalități, din multe zone politice sau civice. Unele au avut îndrăzneala și spiritul de sacrificiu să ni se alăture, de la începutul acțiunii noatre politice, altele au venit pe parcurs. Unii au și candidat pe listele noastre și se află aleși Consiliile Locale sau în Parlamentul României”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, la Antena3.

Nu toată lumea este binevenită în PAUR

Târziu a ținut să precizeze că nu toată lumea este binevebită în rândurile partidului său, acesta refuzând „grupuri masive de membri”, care au venit cu întreaga filială la „ușa” PAUR. De alfel, principala calitate a celor acceptați în partid este să împărtățească aceleași valori cu Târziu și Simion. „Sunt oameni care cred în aceleași valori ca noi, cu care ne cunoaștem de mai multă vreme și cu care considerăm că putem face echipă. Vor mai veni din mai multe zone politice. Dar nu vor veni oameni care nu au avut de-a face niciodată cu valorile pe care noi le-am îmbrățișat și le-am împărtățit tot timpul: familia, națiunea, credință și libertatea. Și nu doar că le-au declarat, ci că le-au slujit”, a declarat senatorul Târziu.

George Simion își mărește echipa: doi foști membri USR s-au înscris în partidul său

Articolul precedentMisiune grea pentru succesoarea lui Voiculescu
Articolul următorDan Barna, despre proiectele prin PNRR: „Toată lumea vrea să pună ca în pomul de Crăciun”