Sursa Foto: Facebook

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat aseară că numără cu doi membri mai mult. Și nu orice fel de membri, ci foști fondatori ai USR – de la Sibiu și Prahova, care au părăsit formațiunea pe care o susțineau în urmă cu un an.

Acum, din ce se arată în postarea PAUR, Raluca Amariei și Dan Rădulescu se simt ca acasă alături de George Simion. Aparent, Claudiu Târziu și George Simion i-au atras pe cei doi cu ajutorul principiilor.

Principiile i-au atras de altfel și pe alți cinci consilieri locali de Bucureşti în vara anului 2020, exemplul concret oferit fiind cel al liderului consilierilor de la Sectorul 4, fondator al USB şi USR Antonio Andrușceac, acum alături de George Simion din Bacău.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor dă chiar câteva citate din Amariei și Rădulescu, în care aceștia explică de ce Simion și Târziu sunt net superiori lui Dan Barna și, de ce nu, lui Dacian Cioloș:

Încă doi dintre fondatorii USR se alătură Alianței pentru Unirea Românilor. Românii iubitori de patrie strâng randurile!
Doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii, aderă la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Este vorba despre Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi fostul lider al filialei judeţene Sibiu a USR, și Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator și președinte al filialei județene Prahova. După ce Amariei și Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferențelor tot mai accentuate de viziune și de orientare doctrinară, aceștiau decis să se alăture Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid care își fundamentează activitatea pe 4 mari valori: familia, națiunea, credința și libertatea.

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a declarat Raluca Amariei.

„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a precizat Dan Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova”.

Articolul precedentMihai Goțiu, după demisia secretarului de stat Gelu Puiu: „Nu-mi fac iluzii că, brusc, l-au lovit onoarea și principiile”
Articolul următorDanemarca anunță că va da Germaniei 55.000 de doze de vaccin AstraZeneca