Marcel Ciolacu își laudă miniștrii: „Să mă ierte Dumnezeu, sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este! Nu trebuie să ne supărăm!”

Marcel Ciolacu: „Mi se pare că domnul Nicolae Ciucă îşi face treaba de prim-ministru”

Marcel Ciolacu a declarat, luni, că miniștrii PSD sunt mai performanți decât colegii lor de coaliție, miniștrii de la PNL.

Liderul PSD a fost întrebat luni, la Palatul Parlamentului, dacă i s-a părut că premierul Nicolae Ciucă ia mai mult apărarea miniştrilor PSD decât a miniştrilor PNL. Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu. Mi se pare că domnul Nicolae Ciucă îşi face treaba de prim-ministru. Nu ia apărarea miniştrilor PSD. Să mă ierte Dumnezeu, sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este! Nu trebuie să ne supărăm!”.

Marcel Ciolacu a mai adăugat că nu a auzit vreo discuţie în cadrul coaliţiei de guvernare privind necesitatea impunerii unui cod de conduită pentru ca miniştrii PNL şi cei de la PSD să nu se mai critice reciproc.

Acum câteva zile, preşedintele PSD declara că partidele de la guvernare ar trebui să nu mai vorbească despre ruperea coaliţiei şi despre mici certuri. Acest lucru în condiţiile în care au „atâtea crize la uşă”.

„Pe viitor aș aprecia să mă sune dacă are ceva de spus”

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat, luni, la Parlament, că își dorește ca actuala formulă a coaliției de guvernare să continue. Președintele PNL a declarat că nu va face „un compromis care să ducă România în comunism, oricât s-ar supăra sau alinta cineva”.

Legat de dezacordurile din ultima perioadă privind măsurile guvernului și amenințarea lui Marcel Ciolacu privind ieșirea din coaliție, Florin Cîțu a precizat că: „Pe viitor aș aprecia să mă sune dacă are ceva de spus”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi transmite liderului PNL Florin Cîțu că o eventuală destrămare a coaliției de guvernare va duce la alegeri anticipate. Comentariul lui intervine în condițiile în care cei doi lideri ai principalelor partide din coaliția de guvernare fac în ultimul timp declarații prin care se critică reciproc.

Citește și: Tensiuni în coaliția de guvernare. Liberalii, nemulțumiți de colaborarea cu PSD

Articolul precedentÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a sfințit sediul AUR Constanța
Articolul următorArmata rusă a intrat în Donețk și Lugansk. Ucraina a cerut o reuniune „imediată” a Consiliului de Securitate al ONU