Sursa: Ziua Constanta

Chiar dacă Biserica Ortodoxă Română (BOR) s-a delimitat nu o dată de modul de a face politică a AUR, partidul, vorba aceea, nu e chiar de lepădat.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a mers duminică la sediul AUR din Constanța într-o vizită de lucru, pentru a sfinți noul sediu al formațiunii. La eveniment Arhiepiscopul Tomisului a avut alături un sobor de preoți, însă nu au lipsit nici figurile cunoscute ale AUR.

Astfel, cucernic a fost și co-președintele partidului, George Simion, acesta fiind însoțit de coordonator județean Ionuț Carp, dar și de parlamentari AUR.

AUR are în Constanța doi senatori: Sorin Cristian Mateescu și Evdochia Aelenei. În Camera Deputaților sunt tot 2 parlamentari AUR – Dănuț Aelenei, soțul doamnei Evdochia, și Focşa Dumitru-Viorel, acesta din urmă fiind și cel care a anunțat pe Facebook că cei din AUR rămân uniți, prin grija reprezentantului bisericii.

AUR dovedește unitate!
Astăzi, la Constanța, în prezența parlamentarilor AUR, a co-președintelui partidului George Simion, a coordonatorului județean Ionuț Carp, dar și a unor invitați străini, am inaugurat noul sediu AUR.

Echipa AUR Constanța l-a avut ca invitat special pe ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care, cu un sobor de preoți a sfințit sediul și a urat partidului viață lungă alături de românii pe care îi reprezintă. Deși în ultima săptămână au circulat tot felul de știri false, iată că AUR dovedește contrariul dușmanilor și strânge și mai mult rândurile”, a scris acesta duminică, arătând că, dacă tot a fost sfințit, sediul poate fi vizitat de cei care doresc. Și, de ce nu, cei interesați se pot înscrie în partid.

Articolul precedentEugen Tomac, mesaj tranșant pentru Cristian Diaconescu: „Crede în AUR? Să-şi ia lucrurile şi să se ducă în AUR, nu este nici o tragedie”
Articolul următorMarcel Ciolacu își laudă miniștrii: „Să mă ierte Dumnezeu, sunt mai performanţi miniştrii PSD, asta este! Nu trebuie să ne supărăm!”