Sursa foto: Facebook

Liderul PNL, Florin Cîțu a început un turneu prin toate filialele PNL, deoarece „alegerile din 2024 sunt foarte aproape”. Fostul prim-ministru a precizat că e nevoie de o schimbare în interiorul partidului și a modului în care se raportează față de români.

Totodată, fostul premier a fost întrebat dacă primarul liberal din Zlatna, care a semnat pentru demisia lui Iohannis, va fi exclus din partid. Acesta a spus ferm că orice membru care acționează împotriva PNL și a parteneriatului pe care îl are cu președintele României nu mai poate face parte din partid.

Anul trecut, pe 25 septembrie, Florin Cîțu l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban pentru șefia partidului, obținând 60,2% din totalul voturilor.  În discursul pe care l-a avut după ce a fost ales președintele partidului, Cîțu a declarat că PNL va rămâne un „partid de centru-dreapta, care are drept curente principale liberalismul, creștin-democrația și conservatorismul.”

Florin Cîțu și viitorul PNL

Totodată, Cîțu a discutat și despre greva de la STB și blocarea Bucureștiului, acesta menționând că nu știe foarte bine detaliile, dar e adeptul dialogului, ceea ce duce la rezolvarea oricărei situații.

„(…) Știu că liderul sindical este un membru al PSD. Poate că ar trebui să fie o discuţie cu preşedintele Marcel Ciolacu, să am o discuţie, pentru că până la urmă suferă bucureştenii. Şi ar trebui să găsesc un compromis, să vedem, eu sunt omul care întotdeauna voi spune că dialogul va rezolva orice problemă”, a spus Cîţu, relatează Digi24.

De asemenea, liderul PNL a mai precizat că Ciolacu ar putea avea o discuție cu liderul sindical și să îi spună „să-i lase pe bucureșteni să meargă cu autubuzul, cu mijloacele de transport în comun.”

Reamintim că joi dimineață, angajații STB au declanșat o grevă, fiind nemulțumiți de faptul că nu au fost luați în seamă când au cerut o mărire salarială. Cu toate acestea, Tribunalul București a dispus suspendarea grevei, dar decizia a fost ignorată de sindicaliști, care au continuat protestul și vineri.  

Cîțu, nemulțumit de relația cu PSD. „Nu suntem în campanie electorală. Este o coaliție, este un compromis”

Articolul precedentCum vrea Elena Udrea să facă bani și din falimentul stațiunii Boghiș. Își „târăște” fosta parteneră de afaceri la Tribunal
Articolul următorAUR susține revendicările angajaților STB
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.