Un banner uriaș, cu mesajul „Libertate fără certificat” a fost afișat astăzi de către parlamentarii AUR în plenul Camerei Deputaților, solicitând retragerea de pe ordinea de zi a proiectului privind certificatul verde.

George Simion, alături de Diana Șoșoacă, au făcut scandal, din nou, în Parlament, iar Iulian Bulai s-a plâns că a fost agresat de senatoarea independentă. Mai mult, George Simion a transmis live pe pagina sa de Facebook momentul în care parlamentarii AUR au afișat bannerul.

George Simion, despre certificatul verde: „E o bătaie de joc”

De asemenea, în timp ce filma bannerul, deputatul AUR George Simion a precizat că tot ce se întâmplă, cu privire la certificatul verde, este o bătaie de joc la adresa poporului român. „E bataie de joc. Niciun certificat verde pe teritoriul României. Nu votați niciun certificat pentru că veți avea parte de poporul român”, a precizat Simion.

Daniel Suciu, președintele de ședință, a anunțat că proiectul nu poate fi dezbătut în Camera Deputaților deoarece nu are raport din partea comisiilor de specialitate. Mai mult, el nu a supus la vot retragerea proiectului de pe ordinea de zi. În tot acest timp, deputații au continuat să dezbată alte proiecte de lege.

Diana Șoșoacă a intervenit peste Iulian Bulai, care prezenta un proiect de lege. Senatoarea a început să îl atace, în stilul eu caracteristic, pe deputat, precizând că „tinerii educați ai țării” trebuie să ajungă la pușcărie.

Protest antirestricții organizat de AUR

„Ați făcut mizerii în Parlament. Tinerii educați ai țării, plecați de aici analfabeților. La pușcărie”, l-a atacat Șoșoacă. Nici George Simion un a ratat ocazia de a-i transmite deputatului USR că „are noroc” că este lăsat să vorbească. „Domnul Bulai are noroc că îl lăsăm să vorbească”, a mai precizat George Simion.

Cofondatorul AUR George Simion a anunțat că va participa, marți, 21 decembrie, la cel mai mare protest antirestricții organizat, vreodată, în țară.

Reamintim că până în acest moment, în Parlament a ajuns un proiect susținut de coaliție pentru Certificatul Covid. De asemenea, liderul Partidului Social Democrat (PSD) Marcel Ciolacu a propus coaliției de guvernare ca Guvernul să își asume răspunderea în Parlament pentru adoptarea Legii privind utilizarea certificatului la loculde muncă.

Mai mult, el e de părere că  legea privind certificatul verde trebuie adoptată până la sfârșitul anului.

„Cred că este nevoie ca acest proiect să fie adoptat până la sfârşitul anului. Acum profesorul Streinu-Cercel ne-a făcut o informare cum vede dânsul perioada următoare”, a precizat Ciolacu, la sediul central al PSD.

Daniel Ghiță (PSD) vrea libertate, nu certificat verde

Articolul precedentFostul deputat Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, trimis în judecată de DNA
Articolul următorÎPS Teodosie argumentează de ce preferă mașinile de lux: ”N-am mașină personală”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.